NUORI2022 -ohjelma

NUORI2022-tapahtuman ohjelma pyrkii vastaamaan koko nuorisoalan tarpeisiin ja toiveisiin, jotta alan toimijoiden edellytykset edistää nuorten hyvinvointia olisivat mahdollisimman hyvät. Tapahtuman seminaariohjelmaa on tarjolla kymmenien tuntien edestä ja se tarjoaa kattavasti tietoa alan ajankohtaisimmista uutisista, tuoreimmista tutkimuksista ja uusimmista menetelmistä. Seminaariohjelman sisältöjen kautta etsimme yhdessä vastauksia nuorisoalan ajankohtaisiin kysymyksiin sekä perehdymme nuoruuteen, alan trendeihin ja ilmiöihin. 

Katso ja lataa tästä tapahtuman ohjelma-aikataulu pdf-muodossa.

Tapahtuman seminaariohjelman kattoteemat

Nuorten hyvinvointi ja identiteetti
Nuoruus elämänvaiheena – mitä kaikkea se tarkoittaa? Mitkä asiat vaikuttavat hyvinvointiin, terveyteen ja identiteetin luontiin tässä elämän vaiheessa? Tämä kattoteema tarttuu näihin kysymyksiin ja selvittää, millaisia haasteita nykyajan nuoret elämässään kohtaavat ja kuinka näihin haasteisiin ollaan tartuttu.

Nuorisotyön mahdollistajat
Mitkä kaikki asiat tekevät nuorisoalan tekemän työn mahdolliseksi? Tämä kattoteeman alle koottava ohjelma käsittelee nuorisotyön kattavia mahdollistajia, kaikkea työhyvinvoinnista rahaan, koronan jälkipuinnista hyvään johtamiseen. Miten me ammattilaiset pidetään huolta siitä, että me voidaan pitää huolta nuorista?

Nuorisotyö nyt ja tulevaisuudessa
Nuorisotyön ytimessä ovat paremmin voivat nuoret. Hyvää nuorisotyötä tehdään jo nyt, mutta mitä kaikkea alalla tapahtuukaan ja onkaan tiedossa? Millaisia haasteita ja mahdollisuuksia meillä on edessämme, jotta nuoret voivat tulevaisuudessa paremmin kuin nyt?

Svenskspråkigt / tvåspråkigt program
På UNG2022-dagarna kan du helt och hållet välja ett tvåspråkigt program med ett par tvåspråkiga inslag! Det svenskspråkiga programmet är aktuellt och mångsidigt och har planerats tillsammans med våra svenskspråkiga samarbetspartners.

Piha-alueen ohjelma
Osana NUORI2022-tapahtuman ohjelmaa on piha-alue, jonka ohjelmasta vastaavat Jyväskylän kaupungin Nuorisopalvelut ja Liikkuvan nuorisotyön verkosto. Käy vilkaisemassa jo etukäteen millaisia toiminnallisia pisteitä piha-alueelta löytyy!

Tutustu tiistain ohjelmaan

Tutustu keskiviikon ohjelmaan

Tutustu piha-alueen ohjelmaan

Tutustu iltaohjelmaan ja ilmoittaudu etukäteen

Kolla svenskspråkigt/tvåspråkigt program

Check the English speaking program

Katso myös