Akkreditointi NUORI2023-tapahtumaan

NUORI2023 – valtakunnallinen kasvatus- ja nuorisoalan kohtaaminen järjestetään Jyväskylässä 18.–20.4.2023 Median edustajat voivat hakea akkreditointia tapahtumaan.

NUORI2023-tapahtuma tarjoaa jopa 3000 nuorisoalan ammattilaiselle, vaikuttajalle ja toimijalle paikan verkostoitua, innostua ja kehittää osaamistaan. Tapahtuman tavoite on kehittää alan osaamista sekä mahdollistaa hyväksi todettujen toimintamallien leviäminen valtakunnallisesti. NUORI2023-tapahtumassa nostetaan nuorisoalan arvostusta ja näkyvyyttä sekä tuodaan nuorisoalalle keskeiset kysymyksen yhteiskunnalliseen keskusteluun.

NUORI2023-tapahtuman ohjelma pyrkii vastaamaan koko nuorisoalan tarpeisiin ja toiveisiin, jotta alan toimijoiden edellytykset edistää nuorten hyvinvointia olisivat mahdollisimman hyvät. Tapahtuman seminaariohjelmaa on tarjolla kymmenien tuntien edestä ja se tarjoaa kattavasti tietoa alan ajankohtaisimmista uutisista, tuoreimmista tutkimuksista ja uusimmista menetelmistä. Seminaariohjelman sisältöjen kautta etsimme yhdessä vastauksia nuorisoalan ajankohtaisiin kysymyksiin sekä perehdymme nuoruuteen, alan trendeihin ja ilmiöihin. 

Tutustu ohjelmaan

Akkreditointi

Akkreditointuna median edustajana olet oikeutettu vapaaseen kulkuun tapahtuma-alueella, osallistumaan kaikkiin ohjelmaosioihin vapaasti sekä käyttämään median työskentelytilaa tapahtumapaikalla.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai muuta todistetta siitä, että olet median edustaja ja suorittamassa työtehtävää NUORI2022-tapahtumassa. Tapahtuman mediapassin voi saada ainoastaan hakemalla akkreditointia etukäteen. Akkreditoiduilta median edustajilta edellytämme myös journalistin ohjeiden noudattamista.

Valokuvaaminen ja videokuvaaminen on sallittua tapahtuma-alueella akkreditoiduille median edustajille, kunhan kuvaaminen ei häiritse ohjelmaa tai tapahtumavieraita. Kunnioitathan tapahtuman osallistujien yksityistyyttä ja kysyt luvan kuviin, joissa henkilöt ovat selvästi tunnistettavia.

Kokonaisten ohjelmien taltioiminen ilman erillistä lupaa on kuitenkin kielletty.

Hae akkreditointia täyttämällä lomake viimeistään 10.4.2022

Ilmoitamme hyväksytyille median edustajille akkreditoinnista viimeistään hakuajan päätyttyä.

Katso myös