Info

Mikä? 

NUORI2023 – valtakunnallinen kasvatus- ja nuorisoalan kohtaaminen. Tapahtuma on tarkoitettu kasvatus- ja nuorisoalan ammattilaisille, opiskelijoille ja vapaaehtoisille. NUORI2023 on koko kasvatus- ja nuorisoalan suurtapahtuma, jossa alan toimijoiden on mahdollista kehittää osaamistaan ja verkostoitua. Kolmipäiväisen tapahtuman keskeiset elementit ovat seminaariohjelma ja kattava näyttelyalue. Luvassa on luentoja, työpajoja, paneeleita, elämyksiä ja uusia tuttavuuksia. Tapahtuman järjestää Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry ja Kirkkohallitus. 

Kenelle?

Tapahtuma on tarkoitettu kasvatus- ja nuorisoalan ammattilaisille, opiskelijoille ja vapaaehtoisille. Jopa 3000 alan toimijaa saapuvat tapahtumaan ympäri Suomea eri kunnista, järjestöistä, seurakunnista ja alan oppilaitoksista.

Milloin?

18.-20.4.2023.

Missä?

Jyväskylän messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa.

Miksi?

NUORI2023 nostaa nuorisoalan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja luo siltoja alan toimijoiden välille. Tapahtuma kokoaa alan toimijat kerran vuodessa saman katon alle, yhteisen asian äärelle. Osaamisen ja tietopohjan päivittäminen sekä laajentaminen on tärkeämpää kuin koskaan. Maailma muuttuu nopeasti ja meidän nuorisoalan ammattilaisten tulee olla trendien ja uusien ilmiöiden asiantuntijoita, jotta voimme tehdä työmme mahdollisimman hyvin ja näin edistää nuorten hyvinvointia. 

NUORI2023-tapahtuma tarjoaa rautaisen mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen, vertaisoppimiseen ja laajat mahdollisuudet verkostoitua – siinäpä syitä osallistua!

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisesti Lyyti-järjestelmässä. Voit ilmoittaa järjestelmässä tapahtumaan sekä yksittäisiä henkilöitä että suurempia ryhmiä. Osta täältä lippusi NUORI2023- tapahtumaan!

Lipputyypit ja lipunmyynti

 • Early bird 130€ (3 päivää)
  Lipunmyynti alkaa huhtikuussa 2022
 • On time bird 170€ (3 päivää) / 150€ (2 päivää)
  Lipunmyynti alkaa syyskuussa 2022
 • Late bird 200€ (3 päivää) / 185€ (2 päivää)
  Lipunmyynti alkaa tammikuussa 2023
 • Opiskelijat 50€ (3 päivää) / 40€ (2 päivää)
  Opiskelijat ilmoittautuvat oppilaitoksensa kautta.

Osta täältä lippusi NUORI2023- tapahtumaan! Voit ostaa järjestelmästä lippuja sekä yksittäisille henkilöille että suuremmille ryhmille.

Osallistujan vaihtaminen esteen sattuessa

Esteen sattuessa osallistujan vaihtaminen on mahdollista kuluitta 11.4.2023 asti. Vaihdot osallistuja / ryhmän yhteyshenkilö tekee itse ilmoittautumisvahvistuksesta löytyvän linkin kautta 11.4.2023 mennessä. Osallistumisen siirtäjä on itse vastuussa korvaavan osallistujan hankkimisesta ja osallistumismaksun hoitamisesta uuden osallistujan kanssa haluamallaan tavallaan. Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry ei laskuta uutta osallistujaa tai hyvitä maksua alkuperäiselle osallistujalle.

Osallistujien NUORI2023 lippujen maksu- ja peruutusehdot löytyvät täältä.

Saapuminen

NUORI2023-tapahtuma järjestetään Jyväskylän Paviljongissa. Jyväskylään saapuminen onnistuu hyvin julkisilla kulkuyhteyksillä ympäriä Suomea. Kannustamme osallistujia ympäristövastullisuuden hengessä kulkemaan meno- ja paluumatkat julkisilla kulkuvälineillä. Jyväskylän Paviljonki sijaitsee lyhyen kävelymatkan päästä Jyväskylän rautatieasemasta, johon saapuu suurin osa Jyväskylän junista ja linja-autoista.

Jos saavut omalla kulkuvälineellä, tutustuthan Jyväskylän Paviljongin pysäköintiin täällä.

Voinko varata lounaat etukäteen tapahtumaan? Miten erityisruokavaliot tapahtumassa huomioidaan?

Voit! Autat vähentämään hävikkiä kun ostat lounaasi etukäteen. Näin ravintola varaa juuri oikean määrän ruokaa tapahtuman lounastarjoilua varten. Lounaat ovat täysin vegaanisia.

Pääset ostamaan lounaan täältä tai halutessasi voit myös tilata ja maksaa lounaat Food&Events -sovelluksen kautta. Lounas on mahdollista ostaa myös paikan päältä.

Majoitus

NUORI2023-tapahtuman osallistujat varaavat ja maksavat majoituksensa itse. Olemme varanneet useaan Jyväskylän hotelliin tapahtumamme osallistujille huonekiintöitä, jotka ovat voimassa määräajan tai kunnes kiintiö täytyy. Löydät koostamastamme listauksesta varatut huonekiintiöt sekä hotellikohtaiset varausohjeet. Kaikki majoitusvarauksiin liittyvät kysymykset pyydämme osoittamaan suoraan hotellien myyntipalveluihin, kiitos.

Tapahtuma-alue

NUORI2023 tapahtuma-alueena toimii Jyväskylän Paviljonki. Lähempänä tapahtumaa sivuille lisätään pdf-muodossa oleva tapahtuma-alueen kartta.

Oman organisaation toiminnan esittely

Näytteilleasettelijoilla on neljä erilaista näyttelypistevaihtoehtoa. Tällä hetkellä kaikki näyttelypistepaikat ovat myyty. Voit tiedustella mahdollisia vapaita näyttelypisteitä osoitteesta nuori2023@nuorisoala.fi.

Esteettömyys

Päätapahtumapaikka on Jyväskylän Paviljonki (Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä). Jyväskylän Paviljongin kaikkiin kokous- ja yleisötiloihin pääsee esteettömästi, voit tutustua Jyväskylän Paviljongin tarkempiin esteettömyystietoihin täällä.

Katso myös