NUORI2023-iltaohjelma

NUORI2023-tapahtumassa tarjolla on monipuolinen kattaus erilaista iltaohjelmaa. Iltaohjelmaa järjestetään Jyväskylän Paviljongissa kahtena iltana: tiistaina 18.4. ja keskiviikkona 19.4. Tältä sivulta löydät iltaohjelmien tarkemmat kuvaukset – ota ohjelma haltuun etukäteen ja tule mukaan viettämään ikimuistoisia NUORI2023-iltajuhlia!

Iltajuhliin ei ole erillistä ilmoittautumista. Pääset osallistumaan iltajuhliin NUORI2023-osallistujapassilla molempina iltoina!

Iltaohjelma – tiistai 18.4.

Valot pimeyksien reunoilla -messu

Jyväskylän Paviljonki, Pääsali, B-halli

Lutakonaukio 12

Klo 19.30 Ovet

Klo 20.00 Messu (kesto max. 1,5h)

Valot pimeyksien reunoilla -messun musiikista vastaa jyväskyläläinen Kipinät-kuoro. Kipinät on jyväskyläläinen pop- ja jazzmusiikkiin sekä kuoroimprovisaatioon keskittyvä kuoro. Valtaosa Valot pimeyksien reunoilla -messun kappaleista on valikoitu Apulanta-yhtyeen tuotannosta, ja lisäksi luvassa on myös mm. Kate Bushin ja Coldplay-yhtyeen tuotantoa.

Bändi on koottu kuoron muusikoista: Olli Heikkinen (koskettimet), Aimo Ikonen (kitara), Marko Varonen (basso, bändiliideri) ja Vili Kallonen (rummut). Solisteina toimivat Selina Elomaa, Touko Hjelt, Ari Kauppinen, Minna Liukko, Juuso Porras ja Mikael Sipilä sekä kuoronjohtajana Kaisa Halmemies.

Tervetuloa kokemaan upea ja uniikki messuelämys osana NUORI2023-tapahtumaa!

NUORI2023-jatkot Freetime-yökerhossa

Kauppakatu 30

NUORI2023-tapahtuman viralliset jatkobileet tarjoaa tiistaina yökerho Freetime Jyväskylän keskustassa. Kaikille ennen klo 23.30 saapuville on luvassa ilmainen drinkki! Tervetuloa!

Iltaohjelma – keskiviikko 19.4.

Paviljongin iltabileet

Jyväskylän Paviljonki

Lutakonaukio 12

Klo 19.30 Ovet

Klo 20.30-01.30 Iltableet

Tapahtuman toisena iltana järjestämme Jyväskylän Paviljongissa ison iltajuhlan. Jos menojalkasi vipattaa, näitä juhlia et halua missata!

Juhlat levittäytyvät kahteen kerrokseen – alakerran reiviluolassa tapahtumaosallistujia viihdyttää kuumimpien suomipop-hittien tahtiin bilebändi Retrohelma, yläkerran jazz-loungessa päästään nauttimaan Heidi Ilves Quartetin tunnelmallisesta livejazzista ja Dj Petri Jaakonahon sielukkaasta soul-, r’n’b ja hiphop-musiikista vinyylilevyiltä soitettuna. 

Juhlissa on ostettavissa omakustanteisesti syötävää ja juotavaa.

Juhlat jatkuvat Paviljongissa 01.30 asti. Tule mukaan ja vietä unohtumaton ilta NUORI2023-tapahtuman virallisissa iltabileissä!

Teatteriesitys: poikakood1

Jyväskylän kaupungin teatteri

Vapaudenkatu 36

Klo 19.00

Teos Poikakoodi on Kati Kaartisen kirjoittama runollisen kaunis, kipeän koskettava ja koomisen tunnistettava aikalaiskuvaus perheestä, rajoista ja rakkaudesta. NUORI2023-tapahtuman osallistujilla on mahdollisuus ostaa lippu keskiviikon 19.4. klo 19 esitykseen alennetulla hinnalla 25,00€. Lisätietoja esityksestä Jyväskylän kaupungin teatterin nettisivuilta!

Iltahartaus – pysähdys päivän päätteeksi

Saunaravintola Sataman Viilu

Satamakatu 10

Klo 19.00

Tervetuloa rauhoittumaan ja pysähtymään päivän päätteeksi. Meditatiivisessa iltarukoushetkessä on lupa hellittää hetkeksi. Rukoushetki sisältää musiikkia, psalmistekstejä, hiljaisuutta sekä meditatiivisen harjoitteen.

Katso myös