Yhteistyökumppaniksi

NUORI-tapahtumalla on vuosittain useita yhteistyökumppaneita. Yhteistyökumppanit vahvistavat NUORI-tapahtuman myötä rooliaan koko Suomen nuorison hyvinvoinnin edistäjinä.

Jos haluat tavoittaa koko kasvatus- ja nuorisoalan yhdellä kertaa, tavoittaa nuoret välillisesti tai vahvistaa asemaasi Suomen nuorison hyvinvoinnin edistäjänä, on NUORI2023 teidän organisaatiolle oikea paikka olla mukana!

Oletko kiinnostunut yhteistyökumppanuudesta?

NUORI2023-tapahtumassa on tarjolla erilaisia yhteistyökumppanuuskokonaisuuksia. NUORI-tapahtuman yhteistyökumppanuus on oiva vaihtoehto juuri teidän organisaatiollenne, jos haluatte vahvistaa asemanne Suomen kasvatus- ja nuorisoalan toimijoiden keskuudessa tai roolianne koko Suomen nuorten hyvinvoinnin edistäjänä.

Yhteistyökumppaneille on mahdollisuus hyödyntää NUORI2023-tapahtumaa omassa markkinoinnissaan. Otathan meihin yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän organisaatiollenne sopiva yhteistyökumppanuus!

Ota yhteyttä – NUORI2023-tapahtuman kumppanuuksista vastaavan Kaisa Ahteen tavoitat sähköpostilla osoitteesta kaisa.ahtee@nuorisoala.fi.

Esittelijäksi näyttelypisteelle

NUORI-tapahtumiin on mahdollista tulla myös näytteilleasettajaksi tapahtuma-alueen näyttelypisteelle. Näyttelypisteiden myynti vuoden 2023 on päättynyt.

Katso myös