Yhteistyökumppaniksi

NUORI-tapahtumalla on vuosittain useita yhteistyökumppaneita. Yhteistyökumppanit vahvistavat NUORI-tapahtuman myötä rooliaan koko Suomen nuorison hyvinvoinnin edistäjinä.

Jos haluat tavoittaa koko nuorisoalan yhdellä kertaa, tavoittaa nuoret välillisesti tai vahvistaa asemaasi Suomen nuorison hyvinvoinnin edistäjänä, on NUORI2023 teidän organisaatiolle oikea paikka olla mukana!

Oletko kiinnostunut yhteistyökumppanuudesta?

NUORI2023-tapahtumassa on tarjolla erilaisia yhteistyökumppanuuskokonaisuuksia. NUORI-tapahtuman yhteistyökumppanuus on oiva vaihtoehto juuri teidän organisaatiollenne, jos haluatte vahvistaa asemanne Suomen nuorisoalan toimijoiden keskuudessa tai roolianne koko Suomen nuorten hyvinvoinnin edistäjänä.

Yhteistyökumppaneille on mahdollisuus hyödyntää NUORI2023-tapahtumaa omassa markkinoinnissaan. Otathan meihin yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän organisaatiollenne sopiva yhteistyökumppanuus!

Ota yhteyttä – NUORI2023-tapahtuman vastaavan tuottajan Anton Tuuvan tavoitat sähköpostilla osoitteesta anton.tuuva@nuorisoala.fi.

Esittelijäksi näyttelypisteelle

NUORI2023-tapahtumaan on mahdollista tulla myös näytteilleasettajaksi tapahtuma-alueen näyttelypisteelle. Näyttelypisteiden myynti alkaa syksyllä 2022. Voit ilmoittaa meille jo ennakkoon kiinnostuksestasi omaa näyttelypistettä kohtaan sähköpostitse osoitteeseen nuori2023@nuorisoala.fi.

Katso myös