TechSoup

TechSoupin kautta järjestöjen, säätiöiden ja uskonnollisten yhdyskuntien on mahdollista säästää ohjelmistohankinnoissaan. 

Palvelun tavoitteena on tarjota suomalaisille kansalaisjärjestöille laadukkaita IT-ohjelmistoja ilman, että niihin täytyy panostaa suuria summia rahaa. Näin järjestöt voivat toimia entistä tehokkaammin ja resurssit säästyvät tärkeän toiminnan pyörittämiseen. 

Kauttamme löytyy esimerkiksi monipuolisia Microsoftin, Adoben ja Zoomin ohjelmistoja. Lisäksi TechSoupiin rekisteröityminen mahdollistaa Google Järjestöille -ohjelman palveluiden käyttöön ottamisen. 

Ohjelmistolahjoituksia varten organisaatioiden tulee rekisteröityä TechSoupin nettisivuilla osoitteessa techsoup.fi. TechSoup Suomesta saat myös apua ja tukea IT-asioihin sekä ajankohtaista tietoa järjestöille suunnatuista IT-ratkaisuista.

Siirry sivulle techsoup.fi

TechSoup Suomi on osa TechSoupin globaalia verkostoa ja se toimii jokaisessa maassa paikallisen organisaation kanssa. Allianssi koordinoi ohjelmistolahjoituksia yhteistyössä TechSoup Suomen kanssa.

Katso myös