TechSoup

TechSoupin kautta järjestöjen, säätiöiden ja uskonnollisten yhdyskuntien on mahdollista säästää ohjelmistohankinnoissaan. 

Palvelun tavoitteena on tarjota suomalaisille kansalaisjärjestöille laadukkaita IT-ohjelmistoja ilman, että niihin täytyy panostaa suuria summia rahaa. Näin järjestöt voivat toimia entistä tehokkaammin ja resurssit säästyvät tärkeän toiminnan pyörittämiseen. 

Kauttamme löytyy esimerkiksi monipuolisia Microsoftin, Adoben ja Zoomin ohjelmistoja. Lisäksi TechSoupiin rekisteröityminen mahdollistaa Google Järjestöille -ohjelman palveluiden käyttöön ottamisen. 

Ohjelmistolahjoituksia varten organisaatioiden tulee rekisteröityä TechSoupin nettisivuilla osoitteessa techsoup.fi. TechSoup Suomesta saat myös apua ja tukea IT-asioihin sekä ajankohtaista tietoa järjestöille suunnatuista IT-ratkaisuista.

Siirry sivulle techsoup.fi

TechSoup Suomi on osa TechSoupin globaalia verkostoa ja se toimii jokaisessa maassa paikallisen organisaation kanssa. Allianssi koordinoi ohjelmistolahjoituksia yhteistyössä TechSoup Suomen kanssa.

Allianssi luopuu TechSoup-ohjelmistopalveluiden koordinoinnista Suomessa – asiakkuudet jatkuvat normaalisti

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi on toiminut TechSoup-ohjelmistopalveluiden koordinoijana suomalaisille kansalaisjärjestöille vuodesta 2015 asti. Allianssi on päättänyt irtisanoa partnerisopimuksensa TechSoupin kanssa. Allianssi jatkaa TechSoupin Suomen koordinointia edelleen kuluvan vuoden loppuun asti, jonka jälkeen toiminnan ylläpito siirtyy TechSoup-yhteisön muille toimijoille.

Ratkaisu ei vaikuta TechSoup Suomen palveluiden käyttömahdollisuuksiin. Näin ollen myös voimassa olevat asiakkuudet jatkuvat normaalisti: hankitut lisenssit pysyvät voimassa sovitusti, samat tuotteet pysyvät saatavilla ja TechSoupiin validoidut organisaatiot säilyttävät edelleen validointinsa.

Katso myös