Mitä kuuluu nuorille? -julkaisu ja webinaarit

Tieto- ja ratkaisupaketti nuorten hyvinvoinnin tilasta

Nuoret voivat Suomessa pääosin hyvin. Yhteiskunnassamme on kuitenkin ongelmia liittyen nuorten terveyteen, sosiaaliseen hyvinvointiin ja itsensä toteuttamisen mahdollisuuksiin. Katariina Kojon toimittama julkaisu Mitä kuuluu nuorille? – Tieto- ja ratkaisupaketti nuorten hyvinvoinnin tilasta (2022) pureutuu esimerkiksi siihen, keitä nuoret ovat, millainen tulevaisuususko heillä on ja miten koronapandemia sekä Venäjän hyökkäys Ukrainaan ovat vaikuttanut nuoriin.

Julkaisun yhteistyökumppaneina ovat olleet Espoon nuorisopalvelut, Helsingin kaupungin nuorisopalvelut, Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry, Kanuuna-verkosto, Kirkkohallitus, Kuntaliitto, Nuorisotutkimusseura, Turun kaupungin nuorisopalvelut ja digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus Verke.

Webinaaritallenteet

Mitä kuuluu nuorille maaseudulla? – yhteistyössä Suomen Kylät ry. Video on automaattinen tallenne livelähetyksestä 24.5.2022.
Mitä kuuluu nuorille suurissa kaupungeissa? – yhteistyössä Helsingin kaupunki. Video on automaattinen tallenne livelähetyksestä 2.6.2022.
Mitä kuuluu nuorille globaalisti? – yhteistyössä Plan International Suomi. Video on automaattinen tallenne livelähetyksestä 9.6.2022.

Katso myös