347 päivää pelkkää Allianssia eli kiitokset Ricolle!

Uutiset 5.7.2019

Rico Martikainen on ollut Allianssin siviilipalvelushenkilönä elokuusta 2018 lähtien ja nyt heinäkuussa palvelusaika lähenee loppuaan. Ricon toimenkuvaan on vajaan vuoden aikana kuulunut pääasiallisesti Allianssi-talon palveluihin sekä tapahtumatuotantoon liittyviä tehtäviä. Tuskin on kuitenkaan yhtäkään Allianssin toimintoa, jossa Ricolla ei olisi ollut näppinsä pelissä!

Rico itse kuvailee aikaansa Allianssissa näin: “Itselle ei ollut alussa helppoa lähteä sivariin, kun eri puolilta kohtasi vanhentuneita asenteita. Kuitenkin Allianssiin sivariksi pääsy ja palveluksessa oleminen on ollut yksi elämäni kohokohta. Olen saanut oppia paljon, päässyt tekemään ja saanut vastuuta. Olen kokenut myös, minkälaista on vaikutusvaltaisessa järjestössä työskenteleminen. On ollut myös mahtavaa päästä työskentelemään näin hyvässä ja tukevassa työporukassa, jota tulen kaipaamaan varmasti eniten siviilipalveluksen loputtua. 

Siviilipalvelus Allianssilla on myös tuonut mukaan monipuolisia työtilanteita; nojatuolin kantamisesta keskelle Aleksanterinkatua aina nuorisoasioista päättävien kunnanvaltuutettujen listan luontiin koko Suomen laajuudelta. Nyt seuraavaksi opiskelujen alkaessa tuntuu, että Allianssista saaduilla eväillä on hyvä lähteä uusiin koitoksiin. Suuri kiitos Allianssi ja sen väki!”

Ricosta on tullut tuttu ja tärkeä tuki Allianssi-talon vuokralaisille ja kokoustilojen varaajille, oli sitten kyse laina-avaimista tai tilatekniikan käyttämisestä. NUORI 2019 -suurtapahtumassa Ricolla oli tärkeä rooli tapahtuman asiakaspalvelusta vastaamisessa ennen tapahtumaa sekä “tulipalotilanteiden” hanskaamisessa itse tapahtumassa.

“Rico on alusta asti ollut erittäin oma-aloitteinen ja avulias, minkä myötä hänestä tuli nopeasti keskeinen henkilö Allianssissa ja Allianssi-talolla. Monipuolisten työtehtäviensä lisäksi Rico piti huolta myös työyhteisöstä – niin lämpimästi työkavereidensa parasta aina ajattelevan ricon soisi kaikille!”, kommentoi Allianssin talousjohtaja Minna Martikainen

Lisätiedot: Rico Martikainen 050 436 3990, Minna Martikainen 040 733 3502.

 

(Aloittavista työntekijöistä julkaistaan aina uutisjuttuja kommentteineen – miksei sitten lähtevistä? Päätimme kokeilla!)


Avainsanat: