Uutiskirjeet

Nuorisoalan uutisia

Uutiskirjeemme Nuorisoalan uutisia ilmestyy parillisina viikkoina ja on tarkoitettu kaikille nuorisoalan toimijoille sekä nuorisoalan ajankohtaisista teemoista kiinnostuneille.

✉️ Tilaa tästä Nuorisoalan uutisia -uutiskirje

Jäsenposti

Jäsenorganisaatioidemme edustajille tarkoitettua jäsenasioihin keskittyvää Jäsenposti-uutiskirjettä julkaisemme noin kerran kuukaudessa.

✉️ Tilaa tästä Allianssin jäsenposti

Mitä kuuluu nuorille ja nuorisoalalle?

Kokoamme kolme kertaa vuodessa nuoriin ja nuorisoalaan liittyvää ajankohtaista tietoa yhteen Mitä kuuluu nuorille? -katsaukseen sekä Mitä kuuluu nuorisoalalle? -katsaukseen. Katsausten lisäksi päivitämme kerran vuodessa laajemmat Mitä kuuluu nuorille?– sekä Mitä kuuluu nuorisoalalle? -julkaisut, jotka taustoittavat tietoperustaisesti sitä, mitä nuorille ja nuorisoalalle Suomessa kuuluu. Tilaa katsaukset ja julkaisut itsellesi liittymällä tälle uutiskirjelistalle!

✉️ Tilaa tästä Mitä kuuluu nuorille? ja Mitä kuuluu nuorisoalalle? -ajankohtaiskatsaukset

Allianssin demokratiauutisia

Allianssin demokratiauutisia ilmestyy 5-10 kertaa vuodessa, ja siitä hyötyvät kaikki nuorisoalan ammattilaiset ja vapaaehtoiset, sillä se tarjoaa kootusti tietoa nuorille suunnatuista demokratiakasvatuksen työkaluista, kuten  Nuorisovaaleista, Nuorten vaalikoneesta ja Politiikkaviikosta. 

✉️ Tilaa tästä Allianssin demokratiauutisia -uutiskirje

Ilmoitukset Nuorisoalan uutiskirjeeseen:

  • Uutiskirjeessä julkaistaan nuorisoalan avoimia työpaikkoja. Työpaikkoja voi ilmoittaa omalla lomakkeellaan (linkki). Ilmoitukset tulee tehdä kuun loppuun mennessä, sillä uutiskirje ilmestyy kuun alussa.
  • Allianssin jäsenet ja yhteistyökumppanit voivat ilmoittaa uutiskirjeeseen myös valtakunnallisia tapahtumia ja koulutuksia. Valtakunnallisia tapahtumia ja koulutuksia voi ilmoittaa tällä lomakkeella (linkki). Mainostamme vain sellaisia tapahtumia, joiden kohderyhmä on alan toimijat itse, emme siis nosta suoraan ja pelkästään nuorille tarkoitettuja tapahtumia esille tässä yhteydessä, koska pääasiallinen viestintämme on suunnattu nuorten sijaan alan toimijolle. Nuorille suunnattuja tapahtumia sen sijaan voi toimijat itse mainostaa Nuorisoalan tekijät ja vaikuttajat -ryhmässä Facebookissa.

Nuorisoalan edunvalvonnan ajankohtaiskatsaus

Julkaisemme Nuorisoalan edunvalvonta -Facebook-ryhmässä ajankohtaiskatsauksia viikottain. Ajankohtaiskatsauksia seuraamalla pysyt helposti kärryillä siitä, mitä nuorisoalaan liittyvää politiikassa tapahtuu parhaillaan. Voit tilata ajankohtaiskatsaukset myös WhatsAppiin.

Tilaa Nuorisoalan edunvalvonnan ajankohtaiskatsaus WhatsAppiisi näin:
1. Liity mukaan listalle laittamalla meille viestiä tämän linkin kautta: https://wa.me/message/RWW6VIGBUNUVI1
2. Tallenna puhelimeesi numero 044 416 5282.  Huom! Numeron tallentaminen on tärkeää, sillä ilman tätä emme voi lähettää sinulle listan kautta viestejä

Ajankohtaiskatsaukset lähetetään WhatsApp-listan kautta, joten sinua ei liitetä mihinkään keskusteluryhmään. Kukaan toinen vastaanottaja ei saa tietoja toisista vastaanottajista tai heidän numeroistaan. Jos vastaat ajankohtaiskatsaukseen WhatsAppissa viestillä, viestin näkee ja vastaanottaa Allianssin viestintä. Vastaanottajien tietoja käsittelee Allianssin viestintä. Tiedotteiden tilaamisen voi peruuttaa halutessaan.

Katso myös