Mitä kuuluu nuorille? ja Mitä kuuluu nuorisoalalle? -katsaukset

Kokoamme kolme kertaa vuodessa nuoriin ja nuorisoalaan liittyvää ajankohtaista tietoa yhteen Mitä kuuluu nuorille? -katsaukseen sekä Mitä kuuluu nuorisoalalle? -katsaukseen. Lue katsaukset tai lataa ne laitteellesi tältä sivulta!

Katsausten lisäksi päivitämme kerran vuodessa laajemmat Mitä kuuluu nuorille?– sekä Mitä kuuluu nuorisoalalle? -julkaisut, jotka taustoittavat tietoperustaisesti sitä, mitä nuorille ja nuorisoalalle Suomessa kuuluu.

Katsausten tarkoituksena on palvella päättäjiä, nuorisoalan johtajia ja koordinaattoreita sekä muita nuorten hyvinvoinnin ja osallisuuden parissa työskenteleviä tarjoamalla helposti haltuun otettavan tilannekuvan siitä nuorten hyvinvoinnin tilasta ja nuorisoalan tilanteesta Suomessa.

Mitä kuuluu nuorille? -katsaus kokoaa säännöllisesti ajankohtaisiin tutkimuksiin, selvityksiin, kyselyihin ja tilastoihin pohjautuvaa tilannekuvaa siitä, miten nuoret voivat ja miten nuorten ääni kuuluu yhteiskunnallisessa keskustelussa. 

Mitä kuuluu nuorisoalalle? -katsaus puolestaan kertoo ajankohtaiseen tietoon ja alan kehittämistyöhön pohjautuvaa tilannekuvaa siitä, mitä nuorisoalalla tapahtuu. 

Voit tilata katsaukset myös sähköpostiisi! Toimitamme uudet katsaukset sinulle suoraan aina heti niiden ilmestyttyä, kun liityt tilaajaksi Mitä kuuluu nuorille ja nuorisoalalle? -sähköpostilistalle.

Katsaukset

Vanhemmat katsaukset löytyvät täältä (linkki ohjautuu kuvat.fi-palveluun).

Laajemmat julkaisut

Katso myös