Uutiset

Valmistaudu kunta- ja aluevaaleihin – kuntavaikuttamisen avaimet nuorisoalan webinaarisarjassa

Uutiset 17.9.2024

Kunta- ja aluevaalien lähetyessä Suomen nuorisoalan kattojärjestö järjestää webinaarisarjan koko nuorisoalalle kuntatason vaikuttamistyöstä. Olitpa töissä kunnassa, järjestössä tai seurakunnassa, nämä tilaisuudet tarjoavat sinulle konkreettisia keinoja nuorten ja nuorisotyön puolesta vaikuttamiseen alueellasi. Tule mukaan kuulemaan, miten sinä voit vaikuttaa omassa työssäsi siihen, että nuoret ja nuorisotyö näkyvät vahvemmin kuntien päätöksenteossa.

 8.10. Kuntawebinaari 1: Miksi nuorisotyön täytyy näkyä kunnassa?
klo 13-13.45
Nuorisotyön rahoituksesta suuri osa tulee kunnan rahoituksesta. Paikallistasolla tehdään päätöksiä, jotka vaikuttavat ratkaisevasti kunnallisen nuorisotyön ja paikallisten järjestöjen toimintaan. Webinaarin tavoitteena on tarjota perustiedot kuntien roolista nuorisoalan rahoituksessa.

29.10. Kuntawebinaari 2: Näin kerrot nuorisotyöstä alueesi päättäjälle
klo 15-15.45
Kuntapäättäjät kokevat usein, että he eivät tiedä riittävästi nuorisotyöstä. Webinaarissa kuullaan esimerkkejä eri puolilta Suomea siitä, miten kunta- ja aluepäättäjiä on perehdytetty nuorisotyöhön ja nuorten palveluihin.

7.11. Kuntawebinaari 3: Kuntapäättäjä tarvitsee apuasi – näin autat
klo 14-14.45
Kuntapäättäjät tarvitsevat nuorisoalan toimijoiden apua. Tässä webinaarissa käsitellään muun muassa, miten kunta- ja aluevaikuttajia tavoittaa parhaiten ja mitä päättäjät toivovat nuorisoalan tekijöiltä.

11.11. Kuntawebinaari 4: Allianssin käytännön työkalut kunta- ja aluevaaleihin
klo 10-10.45
Webinaarissa esitellään käytännön työkaluja, joiden avulla voit tehostaa vaikuttamistyötäsi.


Ilmoittaudu mukaan Lyytin kautta. Ilmoittauduttuasi saat paluuviestinä linkin kyseiseen tilaisuuteen. Webinaareihin voi ilmoittautua kunkin tilaisuuden alkuun saakka. Tilaisuudet ovat suomeksi.

Katso myös