Uutiset

Ada Kairavuori vahvistamaan Allianssin viestintää

Uutiset 6.9.2021

Allianssin viestinnän asiantuntijan tehtävään on valittu Ada Kairavuori. Hän siirtyy Allianssille Naisten Linjan viestinnän suunnittelijan tehtävästä. 

Kairavuori on perhe-, lastensuojelu-, nuoriso- ja väkivaltatyöhön suuntautunut sosionomi (AMK). Lisäksi hän on opiskellut graafista suunnittelua Pekka Halosen akatemiassa. Ennen Naisten linjan viestinnän tehtäviä Kairavuori on työskennellyt mm. Vantaan nuorisopalveluiden parissa. 

“Adassa yhdistyi viestinnän monipuolinen ja korkeatasoinen osaaminen sekä tuntemus nuorisotyön arjesta. Mitä muuta voisimme enää toivoa! Aivan huippua saada Adan kaltainen tekijä taloon kehittämään nuorisoalan näkyvyyttä!”, kommentoi Allianssin viestintäpäällikkö Salla Merikukka

”Miten hienoa onkaan aloittaa työ Allianssin viestinnän asiantuntijana ja päästä osaksi vaikuttavaa viestintätiimiä! Nuorisoalan näkyvyyden edesauttaminen ja nuorten osallisuuden edistäminen yhteiskunnassa ovat valtavan tärkeitä asioita. Minulle on todella merkityksellistä, että pääsen työskentelemään viestinnän keinoin näiden teemojen pariin. On ilo liittyä joukkoon!”, Kairavuori iloitsee. 

Ada Kairavuori aloittaa viestinnän asiantuntijana 20.9.2021. 

Lisätietoja
Salla Merikukka, viestintäpäällikkö
salla.merikukka@alli.fi


Avainsanat:

Katso myös