Ainomaija Mikola viestinnän harjoittelijaksi vaikuttamisen ja viestinnän tiimiin

Uutiset 20.1.2021

Politiikan ja viestinnän maisteriopiskelija Ainomaija Mikola on aloittanut viestinnän harjoittelijana Allianssissa. Harjoittelu jatkuu kesäkuun puoleenväliin. 

Mikola on politiikan ja viestinnän maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa. Nuorten asioiden puolesta vaikuttaminen ja viestiminen on tullut Mikolalle tutuksi niin yliopiston järjestötoiminnassa kuin vapaaehtoishommissa vaihto-oppilasjärjestössä ja kirkon nuorisotyössä. 

”Mahtavaa päästä tekemään merkityksellistä kohderyhmäviestintää mielenkiintoisessa ympäristössä ja innostavassa porukassa. Allianssin eri projektien ja viestinnän parissa työskentely erityisesti näin vaalikeväänä tarjoaa varmasti mahdollisuuden oppia laajasti vaikuttamistyöstä”, Mikola kommentoi.  

Mikola pääsee harjoittelunsa aikana syventymään mm. nuorisoalan kuntavaaliviestintään ja NUORI2021-suurtapahtuman viestintään. Viestinnällä tuetaan kevään tapahtumien ja laajemmin Allianssin tavoitteita tuoda nuorille ja nuorisoalalle keskeiset kysymykset laajemmin yhteiskunnalliseen keskusteluun. Suurempien projektien lisäksi vaihtelevat viestinnän tehtävät takaavat monipuolisen kattauksen vaikuttamis- ja järjestöviestintää. 

“On ilo päästä tarjoamaan harjoittelumahdollisuus juuri Ainomaijalle, joka erottui hakijajoukousta niin jo olemassa olevien taitojen, potentiaalin kuin motivaationkin saralla. Hän sopii tiimiimme täydellisesti!” kommentoi viestintäpäällikkö Salla Merikukka valintaa. 

Lisätietoja:

Salla Merikukka
viestintäpäällikkö
salla.merikukka@alli.fi
044 416 5282

Ainomaija Mikola
viestinnän harjoittelija
ainomaija.mikola@alli.fi
044 416 5216


Avainsanat: