Allianssi etsii palvelukoordinaattorin sijaista

Uutiset 8.6.2018

Etsimme sujuvan toimistoarjen asiantuntijaa palvelukoordinaattorin perhevapaan sijaiseksi.

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi tarjoaa Allianssi-talolla Itä-Pasilassa kokous- ja toimistotiloja alan toimijoiden käyttöön. Näitä tiloja, Allianssi-talon yhteisöllisyyttä sekä oman organisaatiomme sisäisiä palveluita tuottamaan ja kehittämään kaipaamme nyt palvelukoordinaattoria määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen.

Koordinaattorina olet sujuvan toimistoelämän asiantuntija, joka vastaa Allianssin työntekijöiden sisäisistä palveluista ja toimintaedellytyksistä sekä Allianssi-talon vuokralaisille ja kokoustilojen käyttäjille tarjottavista palveluista. Tärkeä osa työtä on palveluiden jatkuva parantaminen ja Allianssi-talon rakentaminen nuorisoalan yhteiseksi kohtaamispaikaksi. Käytännössä tehtäväsi voivat olla esimerkiksi palveluiden markkinoimista somessa, uusien käyttäjien perehdyttämistä tai vaikka yhteydenpitoa vuokralaisiin ja palveluntarjoajiin. Kun tarvitsemme uutta etäneuvottelujärjestelmää tai kokoustilalle sisustusta, haluamme päivittää puhelinliittymämme tai järjestää talolla juhlat, astut kehiin. Olet siis kaikkien meidän muiden arjen helppouden kannalta korvaamaton tyyppi!

Palvelukoordinaattori on osa noin kolmenkymmenen allianssilaisen työyhteisöä sekä sisäisten palveluiden tiimiä. Lisäksi teet läheistä työtä muiden Allianssi-talossa toimivien tahojen kanssa. Odotamme, että mutkattoman asiakaspalveluasenteen lisäksi sinulla on silmää bongata palveluidemme kehittämistarpeita, ripeyttä ratkaista ongelmia ja taitoa tarttua oma-aloitteisesti toimeen. Palvelumuotoilusta innostumisen laskemme isoksi plussaksi. Toivomme sinusta tietysti myös hyvää työkaveria, joka haluaa olla aktiivinen osa työyhteisöä ja osallistua yhteisiin hetkiin vaikkapa pihapiknikillä.

Tehtävä on perhevapaan sijaisuus, joka alkaa 1.8.2018 ja päättyy 31.7.2019. Tehtävästä maksetaan 2800 euron kuukausipalkkaa. Sen lisäksi tarjoamme kelpo edut, mainiot työkaverit ja työyhteisön, jossa on enemmän kuin OK pyytää apua ja sparrausta muilta ja osallistua myös oman tontin rajat ylittäviin projekteihin.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Oletko sinä etsimämme työkaveri? Mahtava juttu! Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina viimeistään 14.6. klo 16 osoitteeseen rekrytointi@alli.fi. Haastattelut järjestetään tiistaina 19.6. ja keskiviikkona 20.6. Allianssi-talolla osoitteessa Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki.

Lisätietoja antaa talousjohtaja Minna Martikainen numerossa 040 733 3502.


Avainsanat: