Allianssi etsii TechSoup-koordinaattoria

Uutiset 22.8.2018

TechSoup on on nuorisoalan kattojärjestö Allianssin Suomessa koordinoima ohjelmistolahjoitusten kansainvälinen välityspalvelu, jonka tavoitteena on mahdollistaa koko kolmannelle sektorille laadukkaat it-työkalut ja auttaa järjestöjä digitarpeiden kartoittamisessa. Allianssissa TechSoup-toiminnasta vastaa koordinaattori, joka toimii linkkinä lahjoittajayritysten ja järjestöjen välillä.

TechSoup-koordinaattorin pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu järjestöjen validoiminen osaksi TechSoupia, yhteydenpito TechSoupin kansainväliseen verkoston kanssa,  palvelusta viestiminen ja sen markkinoiminen muun muassa sosiaalisen median kanavissa sekä ohjelmistojen käyttäjien ja niiden tarjoajien palveleminen. Sisäisten palveluiden tiimin jäsenenä osallistut tarvittaessa myös Allianssin omien ICT-asioiden järjestämiseen.

Olet etsimämme henkilö, jos olet omimmillasi ihmisten kanssa toimiessasi, mutta toisaalta työotteesi on aloitteellinen ja itsenäinen. Asiakaspalvelu ja ongelmanratkaisu on sinulle luontevaa etkä pelkää esiintymistä tai itsellesi ennalta vieraiden tahojen kontaktoimista. Olet kiinnostunut digitalisaatiosta, ymmärrät IT-ohjelmistomaailmaa ja olet käyttänyt perusohjelmistoja – esimerkiksi Googlen, Microsoftin ja Adoben tuotteita – itsekin. Teemme paljon yhteistyötä muiden maiden TechSoup-yksiköiden kanssa, joten tarvitset sujuvaa puhutun ja kirjoitetun englannin taitoa. Ruotsin osaamisesta on etua. Myös järjestöjen toiminnan ja tarpeiden tuntemisesta on iso apu.

Työ alkaa 24.9.2018. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja siitä maksetaan 2800 euron kuukausipalkkaa. Sen lisäksi tarjoamme muutenkin kelpo edut, työympäristöksi kiehtovan Itä-Pasilan ja työkavereiksesi mainiot allianssilaiset. Tarvittaessa jeesaamme toinen toisiamme, teemme myös oman tonttimme ulkopuolelle ulottuvia projekteja ja vietämme kahvitauolla vaikkapa synttäreitä yhdessä. Ehkä sinäkin innostut näistä!

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Kuulostaako omalta jutultasi? Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina viimeistään 6.9. klo 16 osoitteeseen rekrytointi@alli.fi. Haastattelut järjestetään 10.9. alkavalla viikolla Allianssi-talolla osoitteessa Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki. Haastatteluun kutsuttaville toimitetaan pieni ennakkotehtävä.

Lisää TechSoupista: techsoup.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa talousjohtaja Minna Martikainen numerossa 040 733 3502.


Avainsanat: