Allianssi etsii tietoasiantuntijaa

Uutiset 1.8.2018

Tule tekemään nuorisoalasta entistä enemmän tietoon perustuvaa – hae meille tietoasiantuntijaksi!

Me Allianssissa haluamme, että nuorten hyvinvointiin liittyvät päätökset ja nuorten parissa tehtävä työ pohjautuvat jatkossa yhä enemmän tietoon. Nuorista, nuorisoalasta ja nuorten kanssa tehtävästä työstä tehdään paljon erilaisia julkaisuja ja tutkimuksia, mutta miten ne löytäisivät yhä useamman päättäjän ja tekijän luettavaksi? Entä mitä tietoa nuorisoalasta, järjestötoiminnasta tai nuorista meiltä puuttuu, niin julkaisuina kuin mm. nuorisotilastot.fi -sivulta? Näitä kysymyksiä ratkomaan etsimme työyhteisöömme tietoasiantuntijaa, joka toimii myös Nuorisotiedon kirjaston toisena informaatikkona.

Etsimme nuorisoalan osaajaa, jolle tieteellisen tiedon, alan julkaisujen ja erilaisten tilastojen parissa toimiminen on tuttua. Tietoasiantuntijan työn tavoitteena on Allianssin ja koko nuorisoalan toiminnan tietoperustaisuuden lisääminen. Työssä ydinjuttuja ovat Allianssin asiantuntijoiden ja koko nuorisoalan tukeminen tiedontarpeissa, nuorisoalaan liittyvän tiedon kokoaminen, Allianssin tutkimus- ja julkaisutoiminnan koordinointi sekä alan toimijoiden kouluttaminen ja heille viestiminen.

Tietoasiantuntijan työhön kuuluu myös Nuorisotiedon kirjaston tieto- ja asiakaspalvelu yhdessä vastaavan informaatikon kanssa. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, tiedonhaku- ja kokoelmatyötä, viestintää, ryhmäopastuksia ja tapahtumien järjestämistä. Nuorisotiedon kirjasto on nuorisoalan valtakunnallinen erikoiskirjasto, jossa on käytössä PrettyLib-järjestelmä.

Tietoasiantuntijana pääset mm. auttamaan nuorisoalan opiskelijoita opinnäytetöissä ja tekemään yhteistyötä tutkijoiden kanssa, joten ylemmän korkeakoulututkinnnon suorittamisesta on työssä hyötyä. Lisäksi arvostamme informaatiotutkimuksen opintoja, kokemusta kirjastotyöskentelystä sekä ruotsin ja englannin kielen osaamista. Hyvät ihmissuhde- ja asiakaspalvelutaidot sekä kyky koordinoida monia samanaikaisia projekteja ovat työssä välttämättömiä.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joka alkaa syyskuun alussa. Tehtävistä maksetaan 2800 euron kuukausipalkkaa. Sen lisäksi tarjoamme kelpo edut ja mainiot työkaverit työyhteisössä, jossa on enemmän kuin OK pyytää apua ja sparrausta muilta sekä osallistua myös oman tontin rajat ylittäviin projekteihin.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Oletko sinä etsimämme työkaveri? Mahtava juttu! Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina viimeistään 15.8. klo 16 osoitteeseen rekrytointi@alli.fi. Haastattelut järjestetään keskiviikkona 22.8. Allianssi-talolla osoitteessa Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki.

Lisätietoja antaa johtaja Henni Axelin numerossa 040 900 4881.

 


Avainsanat: