Allianssi hakee kolmea edustajaa Japanin "Core Leaders Program" -delegaatioon

Uutiset 11.9.2019

Japanin hallitus järjestää vaihto-ohjelman ”Core Leaders Program”, jonka Suomen delegaatioon Allianssi hakee kolmea osallistujaa nuorisoalan järjestöistä tai kunnallisesta nuorisotoimesta.  

Varoaika on valitettavasti todella lyhyt, hakemuksia toivotaan jo 23.9.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen kv@alli.fi. Japanin valtio maksaa matkaan liittyvät kustannukset, joten tämä on hieno mahdollisuus. Vierailu kestää 15 päivää, ja ohjelmaan kuuluu esimerkiksi seminaareja ja käyntejä alan organisaatioissa. Vierailun ajankohta on 26.11.-10.12.2019. Nuorisoalan toimijoiden lisäksi delegaatiossa tulee olemaan kolme edustajaa vammaisjärjestöistä ja kolmea osallistujaa vanhusalan järjestöistä.

Hakijoilta toivotaan:

  • 23-40 vuoden ikää (ryhmän johtaja voi olla yli 40-vuotias), jolla on yli kolmen vuoden kokemus ko. alalta. Ryhmänjohtaja valitaan nuorisoalan edustajien joukosta. Ilmoitathan jos sinulla on jokin este ettet voi ryhmänjohtajana toimia. 
  • Toimii tai on toiminut voittoa tavoittelemattomassa nuorisoalan järjestössä tai kunnallisessa nuorisotoimessa tai on vahva halu toimia tulevaisuudessa.
  • Hyvää englannin kielen taitoa.
  • Taitoa työskennellä ryhmässä, sekä kykyä seurata suunniteltua ohjelmaa ja osallistua järjestettyihin aktiviteetteihin ja hyödyntää saamiaan kokemuksia tulevaisuudessa.
  • Delegaation johtajana toimii yksi nuorisopuolen edustajista ja häneltä vaaditaan kykyä johtaa delegaatiota.

Ohjelmasta kiinnostuneiden kannattaa tutustua liitteinä oleviin dokumentteihin, joissa kuvattu yksityiskohtaisemmin ohjelman tavoitteita, sisältöjä ja luonnetta. Ohjelma edellyttää osallistumista järjestettyyn ohjelmaan koko vierailun ajan ja matkan jälkeen raportin kirjoittamista tarkempien ohjeiden mukaisesti.

Huomio! Valituilta hakijoilta tullaan pyytämään erillinen lomake matkanjärjestelyssä tarvittavia tietoja varten, kyseisessä lomakkeessa kysytään henkilö- ja terveystietoja mukaanlukien passitiedot. Lähettämällä hakemuksen hakija suostuu ilmoittamiensa henkilötietojen käsittelyyn vaihto-ohjelmaa järjestettäessä, sisältäen tietojen siirron sosiaali- ja terveysministeriölle, Japanin Suomen suurlähetystöön ja edelleen Japanin valtiolle ja ohjelmaa järjestävälle taholle Japanissa. Japani on katsottu tietosuojan kannalta nk. turvalliseksi maaksi. Nämä tiedot tullaan pyytämään ainoastaan kolmelta valitulta edustajalta. 

Hakemusten palautus:

23.09.2019 klo 12:00 mennessä osoitteeseen: kv@alli.fi 

Liitteet:

Guidelines – lisätietoa ohjelmasta
Outline – tiivistetysti ohjelman sisältö ja aikataulu
Hakemuspohja – hakijoiden täytettäväksi hakemus

Annamme mielellämme lisätietoja, jos tulee jotain kysyttävää!

Lumi Young
Kansainvälisen vaikuttamisen asiantuntija
lumi.young@alli.fi / 040 539 6167

tai

Jarkko Lehikoinen
Johtava asiantuntija
jarkko.lehikoinen@alli.fi / 040 900 4876


Avainsanat: