Rekrytointi

Allianssi hakee siviilipalvelushenkilöä tapahtumatuotanto- ja asiakaspalvelutehtäviin

Uutiset 15.3.2019

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi järjestää vuosittain kymmeniä tapahtumia ja koulutuksia, joiden mittakaava ulottuu tuhansien ihmisten suurtapahtumista parinkymmenen hengen aamiaistilaisuuksiin. Lisäksi Allianssi-talon tiloja vuokrataan Allianssin jäsenorganisaatioille sekä muille nuorisoalan toimijoille. Haemme nyt joukkoomme aikaansaavaa siviilipalvelushenkilöä, jonka tehtäviin kuuluvat erityisesti näiden tapahtumien järjestelyissä sekä tilojen vuokraamisessa avustaminen.

Ottaisimme uudeksi työkaveriksemme mieluusti aktiivisen ja hauskan tyypin, joka haluaa oppia uutta ja olla mukana tekemässä Allianssin toiminnasta entistä parempaa. Meillä kaikki roudaavat laatikoita, osallistuvat uuden ideointiin ja jeesaavat työkaveria tarvittaessa – näitä kaikkia edellytämme myös sinulta. Odotamme sinulta järjestelmällisyyttä, organisointikykyjä sekä viestintätaitoja ja toivomme, että tulet hyvin toimeen sekä ihmisten että tietokoneiden kanssa. Isoksi plussaksi katsomme kokemuksen järjestötoiminnasta tai nuorisoalalta. Tarjoamme sinulle kiinnostavan työympäristön, näköalapaikan nuorisoalaan sekä tietysti kivan työyhteisön.

Palvelus voi alkaa sopimuksen mukaan loppukesän tai alkusyksyn 2019 aikana.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 5.4. osoitteeseen rekrytointi@alli.fi. Lisätietoja saat tarvittaessa talousjohtaja Minna Martikaiselta, 040 733 3502.


Avainsanat: