Uutiset

Allianssi ja Kanuuna solmivat yhteistyösopimuksen

Uutiset 25.1.2023

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ja kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Allianssi ja Kanuuna kehittävät keskinäistä yhteistyötä ja tiedonvaihtoa, minkä toivotaan edistävän koko nuorisoalan hyvinvointia sekä nuorisotyötä ja -politiikkaa valtakunnallisesti.

”Allianssin tavoitteena on tukea koko nuorisoalaa. SIksi meille on tärkeää tuntea myös kunnallisen nuorisotyön ajankohtaisia kysymyksiä ja huolehtia, että vaikuttamistyössämme tulee alan moninaisuus huomioiduksi”, kertoo Allianssin palvelujohtaja Tuija Kautto.

”Vaikka katsomme nuorisoalaa vähän eri vinkkelistä ja kontekstista, niin saman asian äärellä olemme. Toivottavasti yhteistyömme vahvistaa koko toimialaa”, jatkaa Kanuunan verkostopäällikkö Suvi Lappalainen.

Yhteistyösopimuksen tavoitteena on keskinäisen yhteistyön lisääminen, tiedon ja osaamisen jakaminen, nuorisoalan toimijoiden yhteistyön lisääminen sekä päällekkäisen työn välttäminen.

”Allianssi ja Kanuuna ovat tehneet yhteistyötä aikaisemminkin, mutta sopimuksen myötä yhteistyö on entistä suunnitelmallisempaa. Yhdessä toimimalla saadaan aina enemmän aikaan, ja olen iloinen, että tämän myötä voimme myös näkyä ulospäin entistä yhtenäisempänä toimialana”, toteaa Tuija Kautto.

Lisätietoja

Tuija Kautto, palvelujohtaja, Allianssi
tuija.kautto@nuorisoala.fi, 044 4165 212

Suvi Lappalainen, verkostopäällikkö, Kanuuna
suvi.lappalainen@lahti.fi, 050 383 6453


Avainsanat:

Katso myös