Uutiset

Allianssi järjestää 22.11. työhyvinvointipäivän pienten nuorisojärjestöjen työntekijöille ja yksin työtä tekeville – ilmoittaudu mukaan!

Uutiset 31.10.2023

Kaipaatko lisää hyvinvointia arkeesi? Teetkö töitä yksin tai kaksin työkaverin kanssa? Haluatko kohdata muita pienissä nuorisojärjestöissä työskenteleviä? Jos vastasit kyllä, niin tämä työhyvinvointipäivä on tarkoitettu juuri sinulle!

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi järjestää työhyvinvointipäivän nuorisojärjestöjen työntekijöille. Päivä on tarkoitettu niiden Allianssin jäsenjärjestöjen työntekijöille, joiden järjestöissä työskentelee yksi tai kaksi työntekijää. Mukaan ovat tervetulleita myös järjestöissä yksin nuorisotyöstä vastaavat, sillä järjestön koko ei aina kerro mahdollisuudesta vertaistukeen. Päivän tavoitteena on lisätä hyvinvointia ja jaksamista arkeen sekä tarjota vertaistuellisia kohtaamisia samanlaista työtä tekevien kanssa.

Tapahtuma järjestetään Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa keskiviikkona 22.11. klo 10-15, jonka jälkeen on mahdollisuus jäädä vapaamuotoisille aftereille. Päivän hinta on 15 euroa sisältäen aamu- ja iltapäiväkahvit. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu tästä mukaan viimeistään 10.11. mennessä!

Lisätietoja:

Tuija Kautto
Palvelujohtaja
tuija.kautto@nuorisoala.fi 

Minna Jauho
Tapahtumatuottaja
minna.jauho@nuorisoala.fi 


Avainsanat:

Katso myös