Allianssi kiertää kuntia ja tutustuu paikalliseen nuorisotoimintaan

Uutiset 14.8.2019

Nuorisotyötä tehdään niin kunnissa, seurakunnissa kuin järjestöissä, työntekijöiden ja vapaaehtoisten yhteisvoimin. Allianssi yhdistää koko toimialan ja kaikki nuorten parissa toimivat. Tunteaksemme paremmin myös kunnallista nuorisotyötä olemme aloittaneet kuntavierailut. Jokainen Allianssin toimiston työntekijä käyttää vuosittain kaksi työpäivää tutustuen valitsemansa kunnan nuorisotyötöhön.

Kuntavierailuilla olemme tutustuneet paikalliseen toimintaan, työntekijöihin, erilaisiin hankkeisiin ja moninaisiin työmuotoihin. Lisäksi olemme tietenkin kertoneet Allianssin toiminnasta ja haastaneet myös kuntia mukaan Allianssi-yhteisöön. Allianssin sääntöuudistuksen myötä myös kunnilla on mahdollisuus liittyä yhteisöjäseninä osaksi Allianssia. Allianssin jäsenyydestä voit lukea lisää täältä

Kuntavierailut jatkuvat nyt syksyllä. Tässä jo tähän mennessä toteutuneet vierailut – olisimmeko seuraavana kylässä juuri teillä? Mikäli haluat kutsua meidät kylään, laita meiliä järjestöpäälliköllemme Kirsille (kirsi.uusitalo@alli.fi). 

 


Avainsanat: