Uutiset

Allianssi luopuu TechSoup-ohjelmistopalveluiden koordinoinnista Suomessa – asiakkuudet jatkuvat normaalisti

Uutiset 6.9.2023

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi on toiminut TechSoup-ohjelmistopalveluiden koordinoijana suomalaisille kansalaisjärjestöille vuodesta 2015 asti. Palvelun kautta järjestöt, säätiöt ja uskonnolliset yhdyskunnat ovat voineet hankkia käyttöönsä IT-ohjelmistoja markkinahintaa edullisemmin.

Palvelua Suomessa koordinoinut Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi on päättänyt irtisanoa partnerisopimuksensa TechSoupin kanssa. Allianssi jatkaa TechSoupin Suomen koordinointia edelleen kuluvan vuoden loppuun asti, jonka jälkeen toiminnan ylläpito siirtyy TechSoup-yhteisön muille toimijoille. Päätös perustuu TechSoupin tarjooman muutoksiin, toimintamallin taloudelliseen kannattamattomuuteen ja näiden myötä Allianssin resurssien priorisointiin.

Ratkaisu ei vaikuta TechSoup Suomen palveluiden käyttömahdollisuuksiin. Näin ollen myös voimassa olevat asiakkuudet jatkuvat normaalisti: hankitut lisenssit pysyvät voimassa sovitusti, samat tuotteet pysyvät saatavilla ja TechSoupiin validoidut organisaatiot säilyttävät edelleen validointinsa. Kyseessä on siis hyvin tekninen muutos, joka ei vaikuta kansalaisjärjestöjen toimintaan.

Lisätietoja
Juuso Luomala, talous- ja hallintojohtaja
juuso.luomala@nuorisoala.fi
040 745 9182


Avainsanat:

Katso myös