Uutiset

Allianssi talon kaikki kokous- ja neuvottelutilat jälleen vuokrattavissa

Uutiset 15.6.2021

Etelä-Suomen aluehallintoviraston viimeisimpien rajoituspäätösten mahdollistamana Allianssi-talon tilavuokraustoiminta palaa lähes normaaliksi 15.6. alkaen.

Allianssi-talolta löytyy monipuolisia ja erikokoisia kokous- ja koulutustiloja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kokous- ja koulutustilamme ovat kaikkien vuokrattavissa, joskin jäsenorganisaatioillemme kokous- ja koulutustilojemme vuokraus on edullisempaa.

Allianssi-talo sijaitsee Itä-Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme tiloja parin hengen tapaamisista sadan hengen seminaareihin jäsenillemme sekä myös muille.

VIimeisimmän rajoituspäätöksen mukaisesti Allianssi-talon sisätiloissa voi järjestää 15.6. alkaen kokoontumisia ilman henkilömäärärajoitustan, joten 15.6. alkaen kaikki Allianssi-talon kokous- ja neuvottelutilat sekä 2250-sauna ovat jälleen vuokrattavissa.

Mikäli tilaisuuteen osallistuu yli kymmenen henkilöä, tilaisuuden järjestäjä vastaa kuitenkin tilaisuuden järjestämisestä siten, että osallistujilla on mahdollisuus säilyttää turvavälit eli välttää lähikontakti toisiinsa. Lisäksi yli kymmenen henkilön tilaisuuden järjestelyissä on noudatettava opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 31.5.2021 julkaisemaa ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.

Allianssi-talon kokous- ja neuvottelutilat ovat vuokrattavissa lähes koko kesän ajan. Ainoastaan 12.-25.7. välisenä aikana tilamme eivät ole vuokrattavissa. 

Tutustu vuokrattaviin tiloihin! 


Avainsanat: