Uutiset

Allianssi-talon kokous- ja neuvottelutilat vuokrattavissa pieniin tilaisuuksiin

Uutiset 27.5.2021

Etelä-Suomen aluehallintoviraston viimeisimpien rajoituspäätösten mahdollistamana Allianssi-talon tilavuokraustoiminta käynnistetään jälleen osittain 1.6. alkaen.

Ajalla 1.-15.6. Allianssi-talon tiloja voi vuokrata kokoontumiseen, johon osallistuu enintään kymmenen (10) henkilöä. Tällä aikavälillä emme kuitenkaan vuokraa pienempiä kokoustilojamme Verkkoa ja Nuokkaria emmekä 2250-saunaa.

Tilan vuokraajan tulee sitoutua noudattamaan terveysturvallisuutta edistäviä ohjeistuksia, joista tärkeimpiä ovat riittävien turvavälien säilyttäminen kokoontumisen aikana, kasvomaskien käyttäminen sekä käsien desinfiointi. Allianssi-talon infomme auttaa ja neuvoo järjestelyissä mielellään.

Tarkastelemme seuraavan kerran kokous- ja neuvottelutilojemme laajemman avaamisen mahdollisuuksia viimeistään kesäkuun puolessa välissä. Pyrimme luonnollisesti avaamaan tilavuokraustoimintamme heti, kun koronarajoitukset sen mahdollistavat.

Heinäkuussa 12.-25.7. välisenä aikana Allianssi-talon info on suljettu, joten sinä aikana Allianssi-talon kokous- ja neuvottelutilat eivät varmuudella ole käytettävissä.

Tilavaraukset ja asiakaspalvelu:
Allianssi-talon info, p. 044 416 5202, info@alli.fi
(ma, ke, to ja pe klo 9-16)

 


Avainsanat: