Allianssilaiset oppimaan kuntien nuorisotyöstä – saako teille tulla kylään?

Uutiset 13.8.2018

Allianssin työntekijät jalkautuvat syksyn aikana tutustumaan kuntien ja kaupunkien nuorisotyöhön ja sen tekijöihin. Reissujen tarkoituksena on tavata yhtä Allianssin tärkeimmistä kohderyhmistä, avartaa käsitystä kuntien nuorisotyöntekijöiden arjesta ja tarpeista sekä kehittää sitä myötä Allianssin toimintaa ja palveluita, esimerkiksi edunvalvontaa ja suurtapahtumia.

“Allianssin tehtävänä on yhdistää nuorisoalan toimijat yli sektorirajojen, mutta me työntekijät tunnemme kunnissa tehtävää nuorisotyötä ja sen tekijöitä hävettävän huonosti. Siksi käytämme kukin jatkossa pari työpäivää vuodessa menemällä “TET-harjoitteluun” tutustumaan jonkin Suomen kunnan nuorisotyöhön. Tavoitteena on löytää keskenään mahdollisimman erilaisia kuntia: isoja ja pieniä ympäri maan – meille saa siis tosi mielellään ehdottaa kiinnostavia retkikohteita!“ Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm sanoo.

Kuntavierailuista raportoidaan myös Allianssin somekanavissa, jotta eri kuntien palvelut, ihmiset ja parhaat ideat tulisivat tutuksi muillekin alan toimijoille. Kesän ajan Allianssin viestinnän tuottajat Anna Enbuske ja Aleksi Murtojärvi ovat jo kiertäneet Suomea samoissa puuhissa – heidän tarinoitaan nuorisoalan tekijöistä voit seurata Facebookissa ja Instagramissa.

Saisiko teidän kuntaanne tulla kylään? Laita viestiä osoitteeseen info@alli.fi ja kerro, miksi juuri teille kannattaisi tulla vierailulle. 


Avainsanat: