Allianssin ja Kirkkohallituksen yhteisen suurtapahtuman NUORI2020 avoin suunnittelupäivä 13.2. Helsingissä

Uutiset 29.1.2019

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi sekä Kirkkohallituksen kasvatus- ja perheasiat järjestävät vuonna 2020 yhteisen nuoriso- ja kasvatusalan suurtapahtuman. Tapahtuma kantaa nimeä NUORI2020 – nuoriso- ja kasvatusalan suurtapahtuma. NUORI2020 järjestetään Tampereella 14.-16.1.2020, eikä samana vuonna järjestetä muita nuorisoalan suurtapahtumia. NUORI2020 kokoaa Tampereelle tuhansia nuoriso- ja kasvatusalan ammattilaisia verkostoitumaan, innostumaan ja oppimaan uutta.

“Näin pienellä toimialalla on ensiarvoisen tärkeää, että yhdistämme voimamme kaikessa missä voimme – siksi olen erityisen iloinen, että päätimme järjestää ensi vuoden suurtapahtumamme yhdessä. Toivon, että valtakunnallinen kohtaaminen antaa sysäyksen ja eväitä myös alueelliselle ja paikalliselle yhteistyölle järjestöissä, kunnissa ja kirkon työssä toimivien ammattilaisten ja vapaaehtoisten kesken”, sanoo Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm.

“Haluamme yhdessä vahvistaa kokonaisvaltaista kasvua ja hyvän elämän edellytyksiä. Tämä on kaikkien kasvatus- ja nuorisoalan toimijoiden yhteinen tehtävä. Suurtapahtuma tulee tarjoamaan tämän tehtävän toteutumiselle monipuolista tukea ja inspiraatiota. Tampere on tapahtumakaupunkina erinomainen paikka suurtapahtumalle”, lisää Kirkkohallituksen Kasvatus- ja perheasioiden johtaja Jarmo Kokkonen.

Tapahtuman strategisista linjoista vastaa projektin ohjausryhmä, jossa on edustus sekä Allianssista että Kirkkohallituksesta. Päävastuu tapahtuman toteuttamisesta on Allianssilla.

Pomppulinna? Pop-up rippileiri? Nuorisotyön tinder? Vuonna 2020 Allianssi ja kirkkohallitus järjestävät yhdessä suurtapahtuman, joka tuo nuorisoalan toimijoille uusimmat, puhutuimmat ja yllättävimmät nuorisoalan ilmiöt. Tule mukaan suunnittelemaan ainutlaatuista tapahtumaa!

NUORI2020 nuoriso- ja kasvatusalan suurtapahtuman avoin suunnittelupäivä 13.2. kello 12-14.30. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Mikäli et pääse suunnittelupäivään paikalle, mutta sinulla olisi ideoita tapahtumaa ajatellen, voit kertoa ajatuksesi tämän lomakkeen kautta.

Lisätiedot:
Sara Sipilä
tapahtumatuottaja
sara.sipila@alli.fi

 

Allianssin logoSuomen evlut.kirkon logo

 


Avainsanat: