Uutiset

Allianssin ja Siviksen vaikuttavuusverkosto kokoontuu syksyllä kahdesti – merkkaa päivät kalenteriin

Uutiset 6.6.2023

Vaikuttavuusverkosto on suunnattu kaikille nuorisoalan toimijoille ja järjestöille, jotka työskentelevät vaikuttavuusasioiden parissa ja ovat kiinnostuneita niistä. Verkosto käsittelee sekä vaikuttavuustyön kehittämistä että arviointitoimintaa. Kokoonnumme syksyllä kahdesti, joten ilmoittaudu mukaan! 

Vaikuttavuusverkosto on tarkoitettu Allianssin ja Siviksen jäsenjärjestöille sekä koko nuorisoalalle. Verkoston tavoitteena on saada parhaat käytännöt entistä laajempaan käyttöön, tarjota vertaistukea samojen teemojen parissa työskenteleville sekä antaa inspiraatiota vaikuttavuus- ja arviointityön vahvistamiseen. 

Vaikuttavuusverkoston tapaamisiin osallistuminen ei vaadi tiettyä työnkuvaa. Tapaamisista on hyötyä esimerkiksi järjestöjen toiminnanjohtajille ja asiantuntijoille, jotka vastaavat työssään rahoitushakemusten laadinnasta ja toiminnan raportoimisesta, toiminnansuunnittelusta tai järjestön viestinnästä. Verkostosta saa myös työkaluja ja tukea vaikuttavuustyön käynnistämiseen omassa organisaatiossa. Osallistuaksesi verkoston tapaamisiin sinun ei siis tarvitse olla vaikuttavuuden arvioinnin asiantuntija, vaan kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Vaikuttavuusverkoston syksyn tapaamiset järjestetään seuraavasti: 

Verkoston on tarkoitus olla yhteisen keskustelun ja kehittämisen alusta, joten otamme ilomielin vastaan ideat ja ehdotukset tapaamisten sisällöistä. 

Vaikuttavuusverkoston toiminnasta tiedotetaan verkoston omalla sähköpostilistalla. Voit liittyä sähköpostilistan vastaanottajaksi täällä

Lisätietoja

Mikael Lehtonen, koulutusasiantuntija 
mikael.lehtonen@nuorisoala.fi 
044 796 7951

Raisa Omaheimo, asiantuntija 
raisa.omaheimo@ok-sivis.fi
050 550 2447

Katso myös