Uutiset

Amro El-khatib TechSoup-koordinaattorin sijaiseksi

Uutiset 9.4.2021

Aiemman TechSoup-koordinaattorin sijaisen siirryttyä uusiin työhaasteisiin Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin TechSoup-koordinaattorin sijaiseksi on valittu Amro El-khatib. Hän aloitti työt Allianssissa 1.4.2021. 

El-khatib siirtyi TechSoup-koordinaattorin tehtävään Varsinais-Suomen Vasemmistonuorten piirisihteerin paikalta. Hän opiskelee tietojenkäsittelytiedettä Turun yliopistossa ja on aiemmin opiskellut myös merenkulkua. Nuorisoalan luottamustehtäviä ja vapaaehtoistöitä El-khatib on tehnyt muun muassa poliittisissa nuorisojärjestöissä ja Turun kunnallispolitiikassa. 

“Erityisen paljon innostaa olla mukana edesauttamassa Suomen järjestökentän toimintaedellytyksiä maailmassa, jossa pandemiatilanne on merkittävästi vauhdittanut järjestöjen tarvetta siirtyä entistä enemmän digitalisaation pariin. On myös hienoa päästä hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamista laajasti erilaisten työtehtävien parissa”, El-khatib kommentoi.

TechSoup on Allianssin Suomessa koordinoima ohjelmistolahjoitusten kansainvälinen välityspalvelu, jonka tavoitteena on mahdollistaa kolmannelle sektorille laadukkaat it-työkalut ja auttaa kolmannen sektorin toimijoita digitarpeiden kartoittamisessa. 

Koordinaattorina El-khatib vastaa Suomen TechSoup-toiminnasta sekä yhteydenpidosta TechSoupin kansainväliseen verkostoon. Lisäksi hän huolehtii TechSoup-palveluiden viestinnästä ja markkinoinnista Suomessa, jotta yhä useampi kolmannen sektorin toimija löytäisi tarvitsemansa avun TechSoupin ohjelmistovalikoimasta. Monipuolisen työnkuvan kyljessä El-khatib huolehtii myös Allianssin sisäisistä ICT-tukitehtävistä ja toimii useimpien sisäisten sähköisten palveluiden pääkäyttäjänä. 

“Olen iloinen, että saimme Amron nappaamaan haltuunsa TechSoup Suomen pyörittämisen! Haluamme, että TechSoup-toiminnan mahdollisuudet tavoittavat ja palvelevat jatkossa entistä useampaa toimijaa. Uskon, että osaamisellaan ja kokemuksellaan Amro saa yhdistettyä yhä useamman toimijan tarpeet ja TechSoupin tarjoamat mahdollisuudet”, iloitsee Allianssin talous- ja hallintojohtaja Juuso Luomala.

Lisätietoja
Juuso Luomala, talous- ja hallintojohtaja
juuso.luomala@alli.fi
040 745 9182

Kuva: Sara Levänen


Avainsanat: