Anna Enbuske ja Riikka Tähkävuori viestinnän tuottajiksi Allianssiin

Uutiset 24.1.2019

Anna Enbuske, 21, ja Riikka Tähkävuori, 24, on valittu Allianssin viestinnän tuottajiksi. He vastaavat osaltaan nuorisoalan tekemisestä entistä tunnetummaksi ja kiinnostavammaksi verkossa, suunnittelevat ja tuottavat visuaalista viestintää eri tarkoituksiin sekä tukevat Allianssin asiantuntijoita viestimään työstään somessa.

Anna Enbuske on tehnyt töitä Allianssin viestinnässä jo aiemmin: kesän 2018 hän kiersi Suomea yhdessä työparinsa kanssa, raportoi nuorisoalan tapahtumista ja esitteli alan tekijöitä eri somekanavissa. #Kesänuorisotyössä-projektin jälkeen hän on tuottanut Allianssissa erityisesti nuorisoalan näkyvyyteen ja nuorten osallisuuteen liittyviä digisisältöjä määräaikaisena viestinnän tuottajana. Enbuske on tehnyt runsaasti viestintää myös vapaaehtoisena partiossa, muun muassa valokuvaajana sekä kouluttaen viestintää ja markkinointia nuorille. Lisäksi hänellä on useamman vuoden kokemus nuorisovaltuustossa ja opiskelijakunnissa vaikuttamisesta sekä nuorisotoiminnasta seurakunnassa.

“On ollut ilo kehittyä ja kehittää tehden nuorisoalaa näkyvämmäksi mahtavien työkavereiden kanssa. Parasta, että saan jatkaa töitä näyttävämmän ja vaikuttavamman nuorisoalan eteen!” Anna Enbuske sanoo.

Riikka Tähkävuori on kerännyt nuorisoalan tuntemuksensa useista järjestöistä ja toiminut muun muassa täysipäiväisissä luottamustoimissa Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa ja Suomen Lukiolaisten Liiton varapuheenjohtajana. Vihreissä ja vihreiden nuorisojärjestössä hän on tehnyt työkseen viestintää ja koulutussuunnittelua sekä toiminut puolueen puheenjohtajan sijaisen tehtävää hoitaneen Maria Ohisalon avustajana.

“Odotan innolla, että pääsen edistämään nuorten äänen kuulumista yhteiskunnassa vaikuttamiskokemuksellani, viestintäideoillani ja ymmärrykselläni yhteiskunnallisista ilmiöistä. On mahtavaa hypätä mukaan Allianssin huippujengiin ideoimaan ja toteuttamaan säväyttävää viestintää!” Riikka Tähkävuori kommentoi.

“Sekä Annalla että Riikalla on sellaista ymmärrystä ja monipuolista osaamista digitaalisesta viestinnästä, jota tarvitsemme herättääksemme ja tavoittaaksemme kaikki nuorten hyvinvoinnista kiinnostuneet nuorisoalan tekijät ja päättäjät eri kanavissa. Anna on todellakin osoittanut kykynsä hoitaa vaativiakin tehtäviä ja halunsa kehittyä viestinnän ammattilaisena, ja Riikka tuo viestinnän porukkaamme myös vaikuttajaviestinnän osaamista ja verkostoja. Plus on mahtava juttu saada kaksi niin ihanaa tyyppiä työkavereiksemme!“ sanoo Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm.


Avainsanat: