Anna Enbuske jatkaa Allianssin viestinnän tuottajana

Uutiset 10.9.2018

Anna Enbuske, 21, jatkaa syksyn ajan viestinnän tuottajana Allianssissa. Edelliset kolme kuukautta hän kiersi Suomea yhdessä työparinsa kanssa, raportoi nuorisoalan tapahtumista ja esitteli alan tekijöitä ja tarinoita Allianssin somekanavissa. Kiertueen kuvat ja jutut löytyvät Facebookista ja Instagramista tunnisteella #kesänuorisotyössä.

Aiemmin Enbuske on tehnyt runsaasti viestintää vapaaehtoisena partiossa, muun muassa Suomen Partiolaisten ja suurleiri Roihun valokuvaajana sekä kouluttaen viestintää ja markkinointia vuosittain nuorille. Lisäksi Enbuskella on useamman vuoden kokemus nuorisovaltuustossa ja opiskelijakunnissa vaikuttamisesta sekä nuorisotoiminnasta seurakunnassa.

Tulevina kuukausina Anna Enbuske hoitaa erityisesti nuorisoalan syksyn ykköstapahtumiin – Nuorisotyön viikkoon ja Politiikkaviikkoon – liittyvän viestinnän tehtäviä, osallistuu Allianssin someviestinnän suunnitteluun ja toteutukseen sekä koordinoi nuorisoalan vaalivaikuttamisen nettisivuprojektia.

“Anna näytti kesän aikana kyntensä sekä ammattimaisena, monipuolisena viestinnän tekijänä että tehokkaana projektikoordinaattorina – siksikin on mahtava juttu, että saamme pitää hänet vielä vähän pidempään!“ Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm sanoo.

“Allianssi tarjosi kesän aikana unohtumattoman mahdollisuuden tutustua entistä syvemmin nuorisoalaan ja tehdä unelmatöitä viestinnän parissa huikeiden työkavereiden kanssa. Ympäri Suomea olleiden kohtaamisten jälkeen tuntuu henkilökohtaisesti entistä tärkeämmältä jatkaa työskentelyä nuorisoalalla”, Anna Enbuske kertoo.

 

Lisätiedot:
Anna Enbuske, 044 416 5216
Anna Munsterhjelm, 040 587 9514


Avainsanat: