Uutiset

Anna Kärri koulutuksista ja osaamisen kehittämisestä vastaavaksi asiantuntijaksi

Uutiset 26.1.2024

Allinssin koulutuksista ja osaamisen kehittämisestä vastaavaksi asiantuntijaksi on valittu sosionomi Anna Kärri. Jatkossa Anna vastaa Allianssin koulutuksista, valtakunnallisten NUORI-tapahtumien ohjelmasta ja nuorisoalan osaamisen kehittämisestä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Lisäksi Anna tulee koordinoimaan Allianssin Erasmus+ -opintomatkojen kokonaisuutta.

Anna siirtyy tehtävään STEP koulutuksen vastaavan kouluttajan paikalta. Tehtävässään Anna on kehittänyt ja kouluttanut evankelisluterilaisen kirkon kasvatuksen työntekijöitä sekä ollut mukana eri verkostoissa kehittämässä valtakunnallisesti kristillistä kasvatusta. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa Lasten ja nuorten keskuksessa.

“Odotan työni aloittamista todella innostuneena! On upeaa päästä omalta osaltani kehittämään nuorisoalan osaamista ja tuomaan omaa osaamistani, verkostoja ja karjalaista iloisuuttani Allianssin käyttöön”, Anna kertoo.

“Annan myötä vahvistamme Allianssin kykyä palvella koko nuorisoalaa monipuolisemmin ja alan eri toimijat huomioon ottaen. Annasta saamme kokeneen koulutusten kehittäjän tiimiin”, iloitsee palvelujohtaja Tuija Kautto.

Anna Kärri aloittaa tehtävässään 4.3.2024, minkä jälkeen hänet tavoittaa osoitteesta anna.karri@nuorisoala.fi.

Lisätiedot:

Tuija Kautto, palvelujohtaja
tuija.kautto@nuorisoala.fi

Kuva: Antti Rintala

Katso myös