Anton Tuuva nuorisoalan tapahtumien tapahtumatuottajaksi Allianssiin!

Uutiset 25.9.2019

Anton Tuuva aloittaa tapahtumatuottajana nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa. Tuuva on koulutukseltaan Kulttuurituottaja (AMK), joka on opiskellut tapahtumatuotantoa myös Saksassa. Tuuva siirtyy Allianssiin yrityspuolelta ja hänellä on erittäin monipuolinen kokemus suurten tapahtumien tuottamisesta. 

Tapahtumatuottajana  Tuuva tuottaa jatkossa Allianssin palvelutiimissä nuorisoalan tapahtumia yhdessä tapahtumatuottaja Sara Sipilän kanssa. Hän vastaa nuorisoalan vuosittaisen NUORI- suurtapahtuman järjestämisestä ja hänen työtehtäviinsä kuuluvat myös pienempien tapahtumakonseptien kehittäminen, suunnittelu ja toteutus yhdessä työparin, muiden asiantuntijoiden sekä koko alan muiden toimijoiden kanssa.

“Olen äärimmäisen onnellinen, että valinta osui itseeni. Odotan innolla, että pääsen tuottamaan merkityksellisiä tapahtumia Allianssilla rautaisten ammattilaisten kanssa.“ kertoo Anton Tuuva.

”Tapahtumia ja koulutuksia pyritään koko nuorisoalalla yhdistämään suuremmiksi kokonaisuuksiksi vahvassa yhteistyössä. Luodaan mahdollisuuksia tapahtumille, joissa alan toimijat yhdessä tuottavat tapahtumia ja joissa he voivat vahvistaa ja päivittää osaamistaan sekä tavata toisiaan. Tapahtumatuotantoomme tarvittiin uutta innovatiivista ja vahvaa monipuolista osaajaa, jolla on kokemusta suurista tapahtumakokonaisuuksista, niiden kehittämisestä ja yhteistyöstä toimijoiden välillä. Antonista löytyy mahtavasti kaikki, mitä tarvitsemme Allianssin ja nuorisoalan tapahtumatuotannossa tällä hetkellä. Antonilla on kova monipuolinen osaaminen, näyttöjä suurten ja erilaisten tapahtumien onnistuneesta tuottamisesta ja halua ja näkemystä olla mukana kehittämässä tapahtumia alan tarpeita vastaaviksi nyt ja tulevaisuudessa.  Olemme erittäin iloisia Antonin osaamisesta ja hänestä tulevana työyhteisön jäsenenä ja työkaverina.” Allianssin palvelujohtaja Jonna Laitinen sanoo. 

Tuuva aloittaa työnsä Allianssissa 21.10.2019


Avainsanat: