Avoin ohjelmahakuaika jatkuu 30.10. saakka

Uutiset 2.10.2020

NUORI2021 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 27.-28.5.2021. Tapahtuma on tarkoitettu nuorisoalan ammattilaisille, opiskelijoille ja vapaaehtoisille. Jopa 2000 alan toimijaa saapuvat tapahtumaan ympäri Suomea eri kunnista, järjestöistä, seurakunnista sekä alan oppilaitoksista. NUORI2021 on nuorisoalan suurtapahtuma, jossa kehitetään alan osaamista ja toimijoiden välisiä verkostoja.

Suurtapahtuma koostuu seminaariohjelmasta, kattavasta messualueesta, verkostoitumishetkistä sekä rennosta iltaohjelmasta. NUORI2021 suurtapahtumassa on esillä alan tuorein tutkimustieto, uudet ja hyväksi todetut menetelmät, alan ajankohtaiset ilmiöt ja trendit sekä paljon asiaa nuorista ja heidän elämästään. Ohjelma kootaan alan toimijoista koostuvan ohjelmatyöryhmän johdolla.

Nyt just sulla on mahdollisuus hakea ohjelman tuottamisvastuuta! Ohjelmatuottajat pääsevät jakamaan oman asiantunijuutensa koko nuorisoalan hyväksi. Mitä sellaista arvokasta tietotaitoa teidän organisaatiossa tai sinun työpöydällä asuu, joka olisi tärkeää valjastaa muidenkin hyväksi? Ootko kenties kivenkova etätapahtumien järjestäjä? Onko työkamusi esimerkiksi tutkinut jotakin kiinnostavaa nuoriin liittyvää teemaa? Olisko sun esihenkilöllä sellaisia työkaluja johtamiseen, joka edesauttaisi muidenkin organisaatioiden työhyvinvointia?

NUORI2021-seminaariohjelma rakentuu kolmen kattoteeman ympärille:

Nuorten hyvinvointi ja identiteetti 
Nuoruus elämänvaiheena – mitä kaikkea se tarkoittaa? Mitkä asiat vaikuttavat hyvinvointiin, terveyteen ja identiteetin luontiin tässä elämän vaiheessa? Tämä kattoteema tarttuu näihin kysymyksiin ja selvittää, millaisia haasteita nykyajan nuoret elämässään kohtaavat ja kuinka näihin haasteisiin ollaan tartuttu? 

Nuorisotyön mahdollistajat
Mitkä kaikki asiat tekevät nuorisoalan tekemän työn mahdolliseksi? Tämä kattoteeman alle koottava ohjelma käsittelee nuorisotyön kattavia mahdollistajia, kaikkea työhyvinvoinnista rahaan, koronan jälkipuinnista hyvään johtamiseen. Miten me ammattilaiset pidämme huolta siitä, että voimme pitää huolta nuorista?

Nuorisotyö nyt ja tulevaisuudessa 
Nuorisotyön ytimessä ovat paremmin voivat nuoret. Hyvää nuorisotyötä tehdään jo nyt, mutta mitä kaikkea alalla tapahtuukaan ja onkaan tiedossa? Millaisia haasteita ja mahdollisuuksia meillä on edessämme, jotta nuoret voivat tulevaisuudessa paremmin kuin nyt?

Seminaariohjelma koostuu 45 minuutin ja tunnin pituisista rinnakkaisohjelmista, joiden joukosta osallistujat voivat valita mieleisensä. Kaikkiaan ohjelmaa on tarjolla lähes 90 tunnin edestä. Ohjelmatuottajat vastaavat oman ohjelman suunnitteluista, toteutuksesta sekä siihen liittyvistä mahdollisista kuluista. Vastikkeeksi ohjelman tuottamisesta saa kolme kappaletta kahden päivän tapahtumapasseja, jotka oikeuttavat osallistumaan tapahtumaan ja muiden tuottamiin ohjelmiin.

Kiinnostuitko vastuusta? Jos, niin lue lisää ja hae ohjelmantuottamisvastuuta nyt!


Avainsanat: