Blogi: Yksi täydennyskoulutuspäivä, kaikilla mausteilla ja kotiinkuljetettuna. Kiitos!

Blogit 26.8.2020

Olen kuluneen kevään aikana puhunut enemmän puhelimessa kuin aikoihin. Toki ihan siviiliasioissakin, mutta eritoten työelämässä. Me nimittäin täällä toimistolla päätimme yhdessä tuumin saada kaikki jäsenorganisaatiomme kiinni ja kysyä: Mitä kuuluu? Rupattelu itsessään oli etäkonttoriarjen keskellä ihanaa, mutta samalla saimme rutkasti tietoa siitä, miten te voitte ja miten me voisimme teitä yhä paremmin palvella. 

Monenlaisia asioita nousi esiin, mutta erityisen usein mainitsitte koulutukset ja uuden tiedon saamisen. Sosiaalisen median aallonharjalla pysyminen vaatii jatkuvaa kouluttautumista. Ajankohtainen huoli alan rahoituksen tulevaisuudesta pakottaa pysähtymään varainhankinnan ja toiminnan uudelleen suunnittelun äärelle. Koronavirus lisäsi mausteeksi vielä tapahtumien järjestämisen uudet lainalaisuudet. 

Te pyysitte ja meidän tehtävämme on vastata. Järjestämme syyskuussa jäsenillemme räätälöidyn Jäsenjärjestöpäivän, joka kokoaa kahdeksan erilaista lähestymiskulmaa ajankohtaisimpiin osaamisen tarpeisiinne. Jäsenjärjestöpäivän sisällöt ovat koottu täsmälleen niistä aiheista, joista pyysitte meiltä apua. Koska elämme toistaiseksi epävarmoja aikoja, päätimme järjestää tämän tapahtuman webinaarein – vaikka meilläkin on ikävä kohtaamistanne jälleen yhteisten kahvipöytien äärellä. 

Tehdään tästä pysyvä tapa koulutustemme sisällönsuunnitteluun. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan: pyytäkää apua ja esittäkää toiveita – me vastaamme mielellämme huutoon! 

 

Maria Nikkari
Kirjoittaja on Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssin koulutussuunnittelija

 

Jäsenjärjestöpäivä järjestetään 17.9.2020 klo 9-16. Se koostuu Keynote-puheenvuorosta, kuudesta koulutuksellisesta webinaarista sekä Best practice – Järjestöonnistujat osuudesta. Voit ilmoittautua vaikka vain osaksi päivää. Osallistuminen on jäsenillemme ilmaista ja voitte kutsua mukaan myös omaa jäsenistöänne. Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan

 


Avainsanat: