Uutiset

Carolina Viljakainen palveluassistentiksi nuorisoalan kattojärjestöön

Uutiset 1.9.2022

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin palveluassistentiksi on valittu Carolina Viljakainen. Hän aloitti tehtävässä 1.9.2022. 

Viljakainen on työskennellyt muun muassa vastaanottoavustajan, kahvilatyöntekijän ja asiakaspalveluvastaavan tehtävissä, minkä lisäksi vapaaehtoistyön kokemusta hänelle on kertynyt Suomen Punaisesta Rististä. Parhaillaan Viljakainen opiskelee valtiotieteitä Helsingin yliopistossa. Opinnoissaan hän on painottanut erityisesti kestävään kehitykseen ja tasa-arvoon liittyviä teemoja. 

”Carolina valikoitui palveluassistentiksemme kovatasoisesta hakijajoukosta. Olen vakuuttunut, että aurinkoisella palveluasenteellaan ja aiemmalla kokemuksellaan hän paitsi pystyy ottamaan asiakaspalvelumme suvereenisti haltuunsa, myös on oiva työkaveri toimistollamme”, sanoo Allianssin talous- ja hallintojohtaja Juuso Luomala.

Palveluassistenttina Viljakainen vastaa erityisesti Allianssi-talon info- ja aulapalveluista sekä Allianssi-talon vuokralaisille ja kokoustilojen käyttäjille tarjottavista palveluista. Työtehtäviin lukeutuu myös erilaisia sisäisiä tukipalvelu- ja assistenttitehtäviä. 

“On erittäin innostavaa aloittaa Allianssilla uusien tehtävien parissa palveluassistenttina. Haluan oppia uutta, kehittää Allianssin palveluita ja tutustua työyhteisöön. On mukavaa aloittaa työskentely järjestössä, jolla on tärkeä rooli nuorisoalan kentällä!”, sanoo Viljakainen. 

Syyskuun alusta alkaen Allianssi-talon info palvelee maanantaisin klo 12-16 sekä keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-11 ja 12-16. Huomioithan, että infomme on suljettu tiistaisin. Infomme tavoittaa sähköpostitse info@nuorisoala.fi, puhelimitse 044 416 5202 tai paikan päällä Allianssi-talolla. 


Avainsanat:

Katso myös