Uutiset

Ella Ossi vahvistamaan Allianssin viestintää ja markkinointia

Uutiset 4.10.2022

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin viestinnän asiantuntijaksi on valittu Ella Ossi. Ossin vastuulle tulevat erityisesti sosiaalisen median viestinnän suunnittelu ja tuotanto, markkinointiviestintä ja nuorten demokratiakasvatushankkeidemme viestintä. 

Ossilla on monipuolinen kokemus niin erilaisista viestinnän kuin järjestötyönkin tehtävistä. Viimeisimpänä hän on työskennellyt YleX:llä radio- ja monimediatoimittajan tehtävissä. Näiden tehtävien lisäksi hän on työskennellyt Suomen Lukiolaisten Liitossa sekä projektipäällikkönä, tapahtuma- ja jäsenpalvelusihteerinä että viestinnän harjoittelijana sekä yhdenvertaisuusvaltuutetulla viestinnän harjoittelijana. Koulutukseltaan Ossi on kasvatustieteen maisteri ja radiotoimittaja.

“Ella on mitä mainioin löytö uudeksi viestinnän asiantuntijaksemme! Häneltä löytyy sekä monipuolista viestinnän osaamista, kaipaamiamme tuoreita vahvuuksia viestintämme ja markkinointimme kehittämiseksi että nuorisojärjestöjen toiminnan tuntemusta. Nämä yhdistettynä siihen tietoon, että hän on oikein mainio työkaveri, todellakin vakuuttivat!”, iloitsee Allianssin talous- ja hallintojohtaja Juuso Luomala

“Mahtavaa päästä tekemään tärkeää työtä nuorten hyvinvoinnin eteen! Uskon, että pääsen hyödyntämään monipuolisesti aiempaa työkokemustani, mutta myös oppimaan rutkasti uutta. Olen kuullut Allianssista paljon hyvää, joten hyppään innolla mukaan porukkaan”, kertoo Ella Ossi.


Ossi aloitti työnsä Allianssissa 3.10.2022. Hänet tavoittaa sähköpostitse ella.ossi@nuorisoala.fi.


Avainsanat:

Katso myös