Uutiset

Emma Rahikainen viestinnän asiantuntijaksi nuorisoalan kattojärjestöön

Uutiset 17.4.2023

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin viestinnän asiantuntijaksi on valittu Emma Rahikainen. Rahikaisen työpöydälle sijoittuvat erityisesti Allianssin sosiaalisen median kanavat, videotuotanto, markkinointiviestintä sekä demokratiakasvatushankkeiden nuorille suunnattu viestintä.

Rahikainen siirtyi tehtävään Ehkäisevä Päihdetyö EHYT ry:stä, jossa hän työskenteli mediasuunnittelijana. Koulutukseltaan Rahikainen on medianomi, minkä lisäksi hän parhaillaan opiskelee yhteisöpedagogi (yamk) -tutkintoa. Rahikaisella on vuosien tausta järjestökentällä työskentelystä ja viestinnästä.

”Olen todella iloinen, että Emma liittyi vahvistamaan viestintäämme ja markkinointiamme! Häneltä löytyy monipuolista viestinnän kokemusta sekä ymmärrystä nuorisoalan toiminnasta. Jo kuluneet viikot ovat osoittaneet, että Emma todellakin on sekä mukava työkaveri että oiva lisä tiimiimme!”, iloitsee Allianssin talous- ja hallintojohtaja Juuso Luomala.

”Mahtavaa tulla osaksi näin asiantuntevaa ja aikaansaavaa porukkaa! Olen jo nyt päässyt upottamaan kädet saveen ja mukaan tekemään alan vaikuttavinta viestintää!”, kertoo Emma Rahikainen.

Rahikainen aloitti työnsä Allianssissa 20.3. Hänet tavoittaa sähköpostitse emma.rahikainen@nuorisoala.fi ja puhelimitse 045 114 0502.


Avainsanat:

Katso myös