Uutiset

Essi Holopainen seuraa Nelli Kiianmaata tietoasiantuntijan tehtävässä

Uutiset 28.4.2021

Essi Holopainen on aloittanut tietoasiantuntijan tehtävässä Nelli Kiianmaan seuraajana. 

Holopaisen tehtävänä on tuottaa Nuorisoalan järjestöt NYT! -selvitys nuorisoalan järjestöjen tekemästä nuorisotyöstä. Selvityksen tietoja käytetään kolmeen eri tarkoitukseen; aluehallintoviraston Nuorisotilastot.fi -sivustolle, tukemaan osaamiskeskus Kentaurin työtä sekä Allianssin Nuorisotyöstä Suomessa päivitykseen.

Holopainen on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Hän on aiemmin työskennellyt Allianssissa Nuorisotyöstä Suomessa -selvityksen ja julkaisun parissa vuonna 2019. 

“Upea fiilis jatkaa työskentelyä nuorisoalaa koskevan tiedon parissa! Nuorten kanssa toimii ja heidän etujaan valvoo merkittävä joukko keskenään erilaisia toimijoita, joiden tekemää työtä pyrin omalla työlläni nostamaan esiin mahdollisimman monipuolisesti. Ajantasaisen tiedon kerääminen on tärkeää, jotta järjestöjen tekemän nuorisotyön yhteiskunnallista vaikuttavuutta voidaan paremmin arvioida“, Essi Holopainen kertoo.

”Nuorisoalan- ja työn tieto, ja etenkin alan järjestöjen tiedon kartoittaminen on tällä hetkellä tärkeää. On mahtavaa, että Essi tulee jatkamaan Allianssin ja nuorisoalan osaamiskeskus Kentaurin yhteistyötä järjestötiedon lisäämiseksi ja järjestöjen tekemän työn vaikuttavuuden vahvistamiseksi. Haluamme tuottaa laajaa, monipuolista tietoa nuorisoalan toimijoille ja päättäjille kolmen eri kanavan kautta. Holopainen on jo aiemmin erinomaisesti selvitystä meillä tehneenä ja innostuneena tekijänä meille loistava työntekijä ja työyhteisön jäsen”, kommentoi Allianssin palvelujohtaja Jonna Laitinen.

Holopainen aloitti tehtävässään 19.4.2021. 

Lisätietoja

Jonna Laitinen, palvelujohtaja
jonna.laitinen@alli.fi
044 4165 212

 


Avainsanat: