Rekrytointi

Etsimme nohevaa projektipäällikköä pitelemään nuorisoalan eduskuntavaalikampanjan lankoja

Uutiset 6.9.2022

Ilman nuoria meillä ei ole mitään – me nuorisoalalla tiedämme sen, mutta suurin osa poliitikoista ja äänestäjistä ei vielä. Siksi tulemme tekemään nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa historiallisen ison eduskuntavaalikampanjan, jonka tavoitteena on saada hallitusohjelmaan nuorten hyvinvointia merkittävästi edistäviä toimia, nostaa nuorten hyvinvointi vaalien kärkiteemojen joukkoon ja kasvattaa nuorten äänestys- ja läpimenoprosentteja. Tätä kokonaisuutta koordinoimaan haemme nyt vaalipäällikköä.

Tehtävä sopii parhaiten tyypille, joka ymmärtää vaikuttamistyötä sekä politiikkaa ja osaa panna toimeen suvereenisti laajankin suunnitelman. Meillä on jo mainiot pohjat vaalityön eri osa-alueille ja työ hyvässä vauhdissa, joten nollatilanteesta ei tarvitse lähteä. Teemme vaaleja jatkossakin tiiviisti porukalla – vetovastuusta huolimatta tämä homma ei ole soolorooli. 

Projektipäällikkö vetää Allianssin sisäistä vaalityöryhmää, johon kuuluu vaikuttamisen, viestinnän ja nuorten osallisuuden asiantuntijoita. Hän vastaa nuorisoalan vaaleihin liittyvistä työryhmistä, tukee viestintäpäällikköä vaaleihin liittyvien kampanjoiden johtamisessa sekä vastaa vaaleihin liittyvien tilaisuuksien järjestämisestä. Lisäksi projektipäällikön tontille kuuluu Nuorisovaalien ja Nuorten vaalikoneen toteuttaminen yhdessä projektityöntekijän ja osallisuusasiantuntijan kanssa. 

Edellytämme uudelta työkaveriltamme näyttöjä isomman projektin onnistuneesta läpiviennistä, kokemusta projektiryhmän johtamisesta ja kykyä viestiä selkeästi ja kiinnostavasti sekä kirjallisesti että suullisesti. Kyky pitää pää kylmänä, homma hanskassa ja hanskat kädessä jatkuvassa muuttuvassa tilanteessa on välttämätön edellytys tehtävässä pärjäämiselle. Nuorisoalan ja/tai järjestötoiminnan tuntemuksesta on iso etu tehtävässä. 

Meillä pääset paitsi ainutlaatuisen ja merkityksellisen vaaliprojektin ruoriin, myös osaksi superkivaa ja lämmintä työyhteisöä, jossa kunnianhimoinen ammattimaisuus yhdistyy matalaan hierarkiaan ja rentoon ilmapiiriin. Noin kolmenkymmenen allianssilaisen työporukassa olemme kiinnostuneita toiminnan, osaamisen ja työyhteisön jatkuvasta kehittämisestä sekä hyvistä viikonloppujuoruista.

Hakuohjeet:

Hae ihmeessä mukaan tähän jengiin, joka on aina nuorten puolella! Tehtävä on määräaikainen eduskuntavaalityön projektipäällikköys, joka alkaa lokakuussa 2022 ja päättyy 28.4.2023. Maksamme työstä 3381,50 euron kuukausipalkkaa ja sen päälle lounas-, virike- ja puhelinedun. 

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@nuorisoala.fi viimeistään 19.9.2022. Haastattelut järjestetään 23.9. tai 26.9. Helsingissä. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin vähemmistöryhmään ja toivot sen huomioimista valintaprosessissa.

Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Kysy lisää:

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai sivuiltamme löytänyt vastausta? Kysy ihmeessä! Lisätietoja saat toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelmilta, puh. 040 5879514 (13.9. alkaen) tai vaikuttimistyön päälliköltä Katja Asikaiselta, puh. 044 314 1324.


Avainsanat:

Katso myös