Rekrytointi

Etsimme osaavaa ja kehittämisorientoitunutta yhdenvertaisuusasiantuntijaa määräaikaiseen sijaisuuteen – tule meille kehittämään tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja nuorisoalan osaamista!

Uutiset 20.7.2021

Onko sinulla vahva osaaminen yhdenvertaisuudesta ja esimerkiksi antirasistisesta työstä, esteettömyydestä ja saavutettavuudesta, sateenkaari- ja sukupuolisensitiivisyydestä, turvallisempien tilojen luomisesta tai yhdenvertaisuussuunnittelusta? Tiedätkö miltä nuorisoala näyttää ja mitä se tarvitsee tällä hetkellä? Tuntuuko nuorisoalan osaamisen edistäminen laajemmin merkitykselliseltä työltä, johon juuri sinulla olisi annettavaa? Hae nuorisoalan kattojärjestö Allianssiin yhdenvertaisuusasiantuntijaksi vuoden kestävään sijaisuuteen!

Yhdenvertaisuuden edistäminen ja osaamisen vahvistaminen nuorisotyössä ovat toimintamme keskeisimpiä tavoitteita. Yhdenvertaisuusasiantuntija toteuttaa näitä tavoitteita tukemalla nuorisoalan toimijoita kunnissa, järjestöissä ja seurakunnissa yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämisessä ja parantaa organisaatioiden toimintaedellytyksiä vahvistamalla ammattilaisten ja vapaaehtoisten osaamista. Yhdenvertaisuusasiantuntijan pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat mm.
* yhdenvertaisuustyön tuki ja kehittäminen nuorisoalalla ja laajemmin yhteiskunnassa.
* palvelukonseptin kehittäminen yhdenvertaisuustyön tukemiseen nuorisoalalla.
* yhteistyön lisääminen yhdenvertaisuuspalvelujen tarjoamisessa.
* yhdenvertaisuushankkeiden koordinointi ja kehittäminen.
* yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistäminen Allianssin omassa toiminnassa.

Lisäksi yhdenvertaisuusasiantuntijan tehtävään kuuluu myös laajempi osaamisen kehittäminen nuorisoalalla yhdessä Allianssin osaamisen asiantuntijan kanssa, nuorisoalan osaamistarpeiden kartoittaminen, Allianssin osaamis- ja vastuullisuuspalveluiden tuki sekä yhteistyö muiden asiantuntijoiden kanssa.

Haemme erityisesti seuraavia ominaisuuksia, osaamista ja kokemusta:
* näyttöä ja kokemusta yhdenvertaisuustyöstä ja yhdenvertaisuuden edistämisestä.
* ymmärrystä yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumisen edellytyksistä
* kokemusta kumppanuustyöstä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
* hyviä esiintymisvalmiuksia ja kokemusta kouluttamisesta.
* tietoa ja ymmärrystä nuorisoalan osaamistarpeista ja niihin vastaamisesta.
* kiinnostusta nuorisoalan toimijoiden tukemiseen ja osaamisen vahvistamiseen.
* aloitteellista, itsenäistä ja tulosorientoitunutta työotetta.

Lisäksi saatat olla etsimämme henkilö, jos:
* olet omimmillasi ihmisten kanssa toimiessasi.
* olet luonteva asiantuntijatyöhön kuuluvissa asiakaspalvelutilanteissa.
* tunnet jo valmiiksi nuorisotyön, nuorisoalan ja järjestöjen toimintaa ja tarpeita.
* sinulla on hyvät valmiudet verkostomaiseen työskentelyyn.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 100-prosenttisella työajalla (37,5h/vko). Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan syyskuun alussa 2021 ja jatkuu heinäkuun 2022 loppuun. Joka tapauksessa toivomme, että olet valmis osallistumaan tehtävään liittyvään perehdytykseen jo elokuun aikana muutaman tunnin ajan. Tehtävästä maksamme 3100 euron kuukausipalkkaa, minkä lisäksi tarjoamme työaikaan suhteutetun lounas- ja virike-edun. Lisäksi meillä saat mukavat ja rennot työkaverit sekä innostuneen ja tehokkaan työyhteisön, jossa on erittäin ok pyytää apua ja sparrausta muilta.

Kiinnostuitko? Loistavaa – sinä ja tämä työ voitte sopia toisillenne erinomaisesti!  Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa viimeistään torstaina 5.8.2020 osoitteeseen rekrytointi@alli.fi, otsikolla Yhdenvertaisuusasiantuntijan sijainen. Kerrothan hakemuksessasi erityisesti siitä, millaista kokemusta sinulla on yhdenvertaisuustyöstä ja miten kehittäisit nuorisoalan osaamista. Ethän liitä kuvaasi hakuasiakirjoihin.

Kutsumme hakijoiden joukosta osuvimmat haastatteluihin, jotka järjestetään lähtökohtaisesti 11. ja 12.8.2021 Allianssi-talolla Helsingissä (tai koronavirustilanteen vaatiessa etäyhteydellä).

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa toiminnanjohtajamme Ilmari Nalbantoglu numerossa 0505741112.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja  toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Haastateltaville annetaan mahdollisuus tuoda vähemmistöasema tms. esille luottamuksellisesti. Työnhakijoita kohdellaan Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti

 

 


Avainsanat: