Rekrytointi

Etsimme osaavaa loistotyyppiä tuottamaan Allianssin tapahtumia!

Uutiset 26.8.2019

Haluatko innostavan työn tapahtumatuotannon ammattilaisena nuorisoalan kattojärjestössä Allianssissa? Tapahtumista vastaavana pääset yhdessä työparin kanssa luomaan uutta ja kehittämään olemassa olevaa sekä vastaamaan vuosittaisten suurtapahtumien ja muiden tapahtumien järjestämisestä. Tuet myös muita tapahtumajärjestäjiä työssään.

Tavoitteenasi on luoda nuorisoalalla toimiville ammattilaisille ja vapaaehtoisille kohtaamisen, innostumisen ja uuden oppimisen paikkoja. Järjestämme vuosittain suurtapahtuman, joka kokoaa yhteen tuhannesta kolmeen tuhanteen nuorisoalan tekijää ja vaikuttajaa. Tapahtumaa valmistellaan ja toteutetaan yhdessä koko nuorisoalan toimijoiden kanssa. Lisäksi tapahtumatiimin pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu pienempien tapahtumakonseptien suunnittelu ja toteutus yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Viime aikoina tällaisia konsepteja ovat olleet muun muassa Ratkaistaan Suomen suurin ongelma ja Pre-NUORI-tilaisuudet.

Etsimme nyt työparia Allianssin toiselle tapahtumatuottajalle. Edellytämme sinulta tapahtumatuotannon kokemusta, mutta voit olla joko rautainen tapahtumatuotannon ammattilainen tai vasta tuottajaurasi alussa. Räätälöimme vastuun tason kokemuksesi ja osaamisesi perusteella. Palkka määräytyy tehtävän vaatimustason perusteella joko 2700 tai 3100 euroon kuukaudessa.

Myös nuorisotyön ymmärryksestä on hyötyä, mutta se ei suinkaan ole välttämätöntä. Etsimmekin parasta ja sopivinta mahdollista tapahtumatuottajaa ja työkaveria! Etsimämme työkaveri hahmottaa nopeasti isojakin kokonaisuuksia ja kykenee priorisoimaan tekemistään kiireen ja paineen keskellä. Hyvistä ongelmanratkaisutaidoista ja oma-aloitteisuudesta on myös hyötyä. Lisäksi näemme hyvät yhteistyötaidot yhteistyökumppaneiden kanssa työskennellessä, monipuolisen viestintäosaamisen, varainhankintakokemuksen sekä tapahtumahallintajärjestelmien käyttökokemuksen plussana. 

Tarjoamme hyvälle tapahtumaosaajalle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joka alkaa mahdollisimman pian, mielellään syyskuun loppupuolella 2019. Työsuhteen ja palkan lisäksi tarjoamme kelpo edut, sekä elämäntilanteen mukaan joustavan tavan tehdä töitä. Sekä tietenkin loistavan työparin ja työkaverit työyhteisössä, jossa saa sparrausta muilta. Kaikki saavat osallistua myös oman tehtäväkentän rajat ylittäviin projekteihin. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti. 

Innostuitko? Hae meille heti! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina otsikolla Tapahtumatuottaja viimeistään 12.9.2019 klo 16.00 osoitteeseen rekrytointi@alli.fi. Haastattelut järjestetään valituille keskiviikkona 18.9.2019 Allianssi-talolla, osoitteessa Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki. 

Lisätiedot
Jonna Laitinen
palvelujohtaja
p. 044 416 5212

Itse tehtävänkuvasta osaa parhaiten kertoa

Susanne Salo (5.9. saakka)
tapahtumatuottaja
p. 044 416 5285
susanne.salo@alli.fi

tai

Sara Sipilä (11.-12.9.)
tapahtumatuottaja
p. 044 722 9356
sara.sipila@alli.fi


Avainsanat: