Rekrytointi

Etsimme projektikoordinaattoria vetämään nuorten viestintä- ja vaikuttamiskampanjaa

Uutiset 18.8.2021

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa teemme töitä jotta nuoret voivat vaikuttaa yhdenvertaisesti yhteiskunnassa. Syksyllä käynnistämme uuden Vaikuttamisrauha-kampanjan, jonka tavoitteena on edistää nuorten vaikuttamismahdollisuuksia ja rakentavaa keskustelukulttuuria. Kampanjan lähtökohtana on tarve torjua nuoriin kohdistuvaa vihapuhetta ja häirintää. Haemme nyt oma-aloitteista projektikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen suunnittelemaan ja toteuttamaan nuorten vaikuttamis- ja viestintäkampanjaa.

Projektikoordinaattori vastaa Vaikuttamisrauha-kampanjan suunnittelusta, toteutuksesta ja raportoinnista. Tehtävä on määräaikainen ja sijoittuu kuuden kuukauden ajanjaksolle. Projektikoordinaattorin pääasiallisiin tehtäviin kuuluu:

 • nuorten osallistaminen kampanjan suunnitteluun tapahtumilla ja kyselyillä
 • nuorten ja päättäjien työpajojen fasilitointi
 • sosiaalisen median kampanjan suunnittelu ja toteutus
 • monipuoliset projektinhallinnan tehtävät, kuten projektisuunnitelman ja -budjetin laatiminen ja yhteydenpito projektin kumppaneihin

Projektikoordinaattorin tukena on Allianssin vaikuttamisen ja viestinnän tiimi sekä nuorten suunnitteluryhmä.

Toivomme hakijalta kiinnostusta nuoriin kohdistuvan vihapuheen vähentämiseen ja nuorten osallisuuden vahvistamiseen. Hakijalta edellytämme:

 • hyviä viestintätaitoja ja tuntemusta sosiaalisen median alustoista sekä viestinnällisistä työkaluista
 • kokemusta aiemman projektin itsenäisestä toteuttamisesta esimerkiksi töissä, opinnoissa tai harrastuksissa
 • ymmärrystä yhteiskunnallisen vaikuttamisen eri muodoista
 • esiintymisvalmiutta ja kykyä vetää työryhmätilanteita

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • kokemuksen nuorten kanssa toimimisesta
 • hyvän ymmärryksen hankehallinnosta
 • asiantuntemuksen yhdenvertaisuuskysymyksissä

Tehtävä on kokopäiväinen (37,5 h / vko) ja sijoittuu kuuden kuukauden ajanjaksolle 13.9.2021-13.2.2021. Projektikoordinaattorin palkka on 2 700 € / kk ja tarjoamme palkan lisäksi lounas- ja virike-edun. Työpaikka sijaitsee Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa, mutta työtä on mahdollista tehdä myös joustavasti etänä.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo pdf-tiedostoina osoitteeseen rekrytointi@alli.fi viimeistään maanantaina 30.8.2021 klo 23.59.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Vaikuttamisrauha saa EU-rahoitusta Erasmus+-ohjelmasta. Lue lisää Erasmus+-ohjelmasta täältä.

Lisätietoja:

Ilmari Nalbantoglu
va. toiminnanjohtaja
p. 050 574 1112, ilmari.nalbantoglu@alli.fi 

Katso myös