Etsimme skarppia ja kunnianhimoista tapahtumatuottajaa – sinäkö se olisit?

Uutiset 26.11.2018

Hoi sinä suurempia saappaita tähyilevä tapahtumatuotannon ammattilainen: nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa on auki ainutlaatuinen paikka! Tapahtumatuottajanamme pääset luomaan uutta ja kehittämään olemassa olevaa, vastaamaan vuosittaisten suurtapahtumiemme järjestämisestä sekä tukemaan muita tapahtumanjärjestäjiä työssään.

Tärkeimpänä tavoitteenasi on luoda nuorisoalalla toimiville ammattilaisille ja vapaaehtoisille kohtaamisen, innostumisen ja uuden oppimisen paikkoja. Järjestämme vuosittain suurtapahtuman, joka kokoaa yhteen tuhannesta kolmeen tuhanteen nuorisoalan tekijää ja vaikuttajaa. Tapahtumaa valmistellaan ja toteutetaan yhdessä koko nuorisoalan toimijoiden kanssa. Lisäksi tapahtumatuottajan pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu pienempien tapahtumakonseptien suunnittelu ja toteutus yhdessä tapahtumasihteerin ja muiden asiantuntijoidemme kanssa. Viime aikoina tällaisia konsepteja ovat olleet muun muassa Ratkaistaan Suomen suurin ongelma ja Pre-NUORI2019-tilaisuudet.

Edellytämme sinulta kokemusta jumppasalia ja kymppitonnia suurempien tapahtumien järjestämisestä, taitoa hahmottaa nopeasti laajoja kokonaisuuksia ja priorisoida tekemistä, reipasta paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja sekä aloitteellisuutta ja joustavuutta yhteistyökumppaneiden kanssa työskentelyssä. Myös monipuolisesta viestintäosaamisesta, varainhankinnasta sekä nuorisoalan tuntemuksesta on kovasti hyötyä tehtävässä onnistumisessa.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joka alkaa tammikuussa 2019. Tehtävästä maksetaan 2884 euron kuukausipalkkaa. Sen lisäksi tarjoamme kelpo edut, elämäntilanteen mukaan joustavan tavan tehdä töitä ja mainiot työkaverit työyhteisössä, jossa on enemmän kuin OK pyytää apua ja sparrausta muilta sekä osallistua myös oman tehtäväkentän rajat ylittäviin projekteihin.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Kuulostaako just eikä melkein sinun paikaltasi? Jes! Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina viimeistään 16.12. osoitteeseen rekrytointi@alli.fi. Haastattelut järjestetään torstaina 20.12. Allianssi-talolla osoitteessa Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki.

Lisätietoja tarvitseville antaa toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm, p. 040 5879 514. Tehtävänkuvasta osaa parhaiten kertoa nykyinen tapahtumatuottaja Tiitus Uusoksa, p. 044 722 9356.


Avainsanat: