Rekrytointi

Etsimme someviestinnän ja projektityön taituria nuorten ilmastotekojen osa-aikaiseksi projektikoordinaattoriksi

Uutiset 10.10.2019

Haluaisitko työskennellä näkyvän ja vaikuttavan ilmastohankkeen vetäjänä? Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi käynnistää marraskuussa Suomen Kulttuurirahaston rahoittaman valtakunnallisen hankkeen, jossa tuetaan ja kannustetaan nuoria toteuttamaan omia ilmastonmuutokseen vaikuttavia projekteja ympäri Suomen. 

Tämä on paikkasi, jos haluat tehdä merkityksellistä työtä nuorisoalalla, viet projektiamme reippaasti ja kunnianhimoisesti eteenpäin, olet oma-aloitteinen ja sinulle on luontevaa tuottaa sisältöä nuorten käyttämissä sosiaalisten medioiden kanavissa. Odotamme sinulta näyttöjä vaikuttavasta someviestinnästä ja onnistuneiden projektien vetämisestä joko työntekijänä tai vapaaehtoisena. Osaat kirjoittaa sujuvasti, ja sinulta onnistuu luontevasti myös pienimuotoinen videoviestintä. Projektimme ytimessä ovat nuoret, jotka tahtovat pysäyttää ilmastonmuutoksen – arvostamme siis halua toimia tsempparina ja yhteyshenkilönä nuorille ilmastovaikuttajille. 

Nuorten ilmastotekojen projektissa haemme nuoria ympäri Suomen toteuttamaan itse ideoimiaan ja toteuttamiaan tekoja, joilla vaikutetaan ilmastonmuutoksen etenemiseen ja ilmastotietoisuuteen. Valitsemme parhaat projektit ja myönnämme niiden toteutukseen rahoituksen sekä viestimme teoista projektille perustettavilla kanavilla yhdessä nuorten kanssa. Projektikoordinaattorina vastaat hankkeen hallinnosta, viestinnästä sekä projektintoteuttajien neuvomisesta sekä suomeksi että englanniksi. 

Tehtävä on osa-aikainen ja kestää marraskuusta 2019 marraskuuhun 2020 – se sopii siis mainiosti esimerkiksi opiskelujen oheen. Työaika on keskimäärin 18,75 tuntia viikossa ja kuten muissakin tehtävissämme, työtä voi tehdä joustavasti elämäntilanteen mukaan. Tehtävästä maksetaan 1350 euron kuukausipalkkaa.

Innostuitko? Hae meille! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina otsikolla Projektikoordinaattori viimeistään 24.10. osoitteeseen rekrytointi@alli.fi. Kutsumme hakemusten perusteella soveltuvimmat hakijat haastatteluun 29.10. Allianssi-talolle Helsingin Pasilaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa vaikuttamisen asiantuntija Niina Ratilainen numerossa 050 378 7791.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.


Avainsanat: