Rekrytointi

Etsimme visionääristä viestintäpäällikköä nuorisoalan kattojärjestöön – sinäkö se olisit?

Uutiset 20.8.2019

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa tehdään töitä Suomen suurimman ongelman – nuorten syrjäytymisen – ratkaisemiseksi. Haemme nyt rennontehokkaaseen joukkoomme viestintäpäällikköä vastaamaan viestinnän kokonaisuuden suunnittelusta ja kehittämisestä.

Allianssissa kaikki työntekijät viestivät, mutta viestin yhtenäisyyden ja vaikuttavuuden takaamiseksi meillä on viestinnän tiimi, johon viestintäpäällikkö liittyy kolmanneksi jäseneksi ja laajinta vastuuta kantamaan. Viestintätiimin yhteisenä tehtävänä on huolehtia, että viestinnän välineet toimivat ja prosessit rullaavat sujuvasti, että kullakin allianssilaisella on riittävät viestintävalmiudet ja että viestintämme sisältö toteuttaa strategisia tavoitteitamme. 

Haluamme työkaveriksemme kunnianhimoisen viestinnän ammattilaisen, joka ei tyydy kädenlämpöiseen eikä puolivillaiseen, vaan haluaa olla tekemässä Allianssista järjestökentän ykkösviestijän. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset näyttöjä ja näkemystä vaikuttavan viestinnän tekemisestä sekä kykyä luotsata laajojen kokonaisuuksien kehittämistä yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Olet kerännyt osaamista monipuolisesti viestinnän eri osa-alueista ja osaat hyödyntää sitä sujuvasti viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa. Kehittämistyössä apua on erityisesti analytiikan ymmärtämisestä ja markkinointiviestinnän hanskaamisesta. Järjestötausta ei ole välttämätön, mutta se antaa parhaat edellytykset ottaa Allianssin toimintaympäristö ja toimintatavat haltuun. 

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan lokakuussa. Tehtävä on uusi ja siitä maksetaan 3200 euron kuukausipalkkaa. Palkan päälle tulevat lounas- ja virike-etu, ihanat työkaverit ja koko nuorisoalan monipuolinen kenttä, jossa ei todellakaan tarvitse miettiä, onko omalla työllä yhteiskunnallista merkitystä. Tehtävään ei sisälly esihenkilövastuuta.

Jos Allianssin viestintäpäällikön pesti saa sydämesi pumputtelemaan tavallista nopeammin, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa otsikolla ”Viestintäpäällikkö” osoitteeseen rekrytointi@alli.fi viimeistään 9.9.2019. Kerrothan hakemuksessasi erityisesti, miten oma osaamisesi vastaisi tässä tekstissä kuvattuihin hakukriteereihin. 

Haastattelut järjestetään perjantaina 20.9. Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa. Haastatteluun kutsuttaville toimitetaan pieni ennakkotehtävä. Lisätietoja tarvitseville antaa toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm numerossa 040 587 9514.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.


Avainsanat: