Uutiset

Future is You(th): nuoret ja komissaarit keskustelevat Euroopan tulevaisuudesta

Uutiset 22.10.2021

Euroopalle rakennetaan uutta visiota, ja nuoret ovat keskeisessä osassa tulevaisuuden hahmottelussa. Järjestämme nuorille Future is You(th) -keskustelutilaisuuden 29.10. yhteistyössä Euroopan komission kanssa.

Future is You(th) -dialogi järjestetään Eurooppasalissa Helsingissä 29.10. klo 15.15 – 16.15. Keskustelemassa ovat komission varapuheenjohtaja Margrethe Vestager, komissaari Jutta Urpilainen sekä nuoria niin lavalla kuin yleisössä: mm. nuorten ilmastodelegaatti Emma Sairanen ja YK-nuorisodelegaatti Yuri Birjulin. Tilaisuuden moderaattorina toimii Eurooppanuorten puheenjohtaja Risto Rajala.

Tilaisuuden teemoja ovat muun muassa nuorten osallisuus, ilmastonmuutos, digitalisaatio sekä nuoret, rauha ja turvallisuus.

Nuorille tarkoitettu tilaisuus on maksuton, ja se järjestetään pääosin englanniksi. Kysymyksiä voi myös esittää suomeksi.

Ilmoittautuminen sulkeutuu torstaina 28.10.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan täällä.

Tilaisuus on osa Euroopan tulevaisuuskonferenssia. Jätä omat ehdotuksesi ja osallistu keskusteluun tulevaisuuskonferenssin verkkoalustalla (futureu.europa.eu) ja somessa #SinunTulevaisuutesi.

Katso myös