Rekrytointi

Hae Allianssiin harjoitteluun, pääset edistämään nuorten oikeuksia ja hyvinvointia yhteiskunnassa!

Uutiset 9.3.2020

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa tehdään töitä, jotta nuoret Suomessa ja maailmalla voisivat paremmin. Vaikutamme politiikkaan, tuemme nuoria vaikuttamaan itse ja pidämme meteliä nuorten oikeuksien ja hyvinvoinnin puolesta. 

Nyt etsimme vaikuttamisen tiimiimme reipasta, skarppia ja hauskaa harjoittelijaa kevään ja kesän 2020 ajaksi! Pääset mukaan tekemään kouluille suunnattua Politiikkaviikkoa, järjestämään nuorten Eurooppa-huippukokousta ja avustamaan kaikissa Allianssin vaikuttamisen tehtävissä kiinnostuksesi mukaan. Harjoittelun pituus on noin kolme kuukautta ja se ajoittuu huhti-elokuulle. Heinäkuussa lomailemme, joten harjoittelu voi ajoittua joko sitä edeltävään aikaan tai kesätauon molemmille puolille. Maksamme harjoittelusta palkkaa 1300 euroa kuukaudessa ja lounasedun päälle.

Odotamme sinulta esimerkiksi vapaaehtoishommissa jo osoitettuja työnteon perustaitoja: aloitteellisuutta, vastuullisuutta, yhteistyökykyä ja taitoa kysyä, kun tarvitset apua. Allianssissa kaikkien työhön kuuluu erityisesti somessa viestiminen, joten monipuolisista viestintätaidoista on etua. Lisäksi yleiset organisointi- ja tapahtumajärjestämistaidot ovat avuksi tehtävässä.

Voimme tarjota politiikasta ja demokratiasta kiinnostuneelle tyypille mahdollisuuden ottaa ensimmäinen askel matkalla vaikuttamisen ammattilaiseksi, päästä sisälle nuoriin liittyvään politiikkaan ja saada tukea omaan oppimiseen. Lisäksi olemme ihan ok kiva työyhteisö, jossa ei tarvitse liikaa asiapentteillä. 

Kuulostaako just eikä melkein sinulta? Mahtava juttu! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@alli.fi viimeistään 25.3.2020. Kerrothan hakemuksessasi, mitä osaat jo, ja mitä haluaisit harjoittelun aikana oppia. Haastattelut järjestetään keskiviikkona 1.4. Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa. Haastatteluun kutsuttaville toimitetaan pieni ennakkotehtävä. 

Lisätietoja tarvitseville antaa toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm numerossa 040 5879514. Viime kevään vaikuttamisen harkkamme Saanan kokemuksia voit lukea täältä!

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti. 


Avainsanat: