Rekrytointi

Hae meille vaikuttamisen harjoittelijaksi, pääset edistämään nuorten hyvinvointia ja mukaan vaalityöhön!

Uutiset 23.2.2022

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa tehdään töitä, jotta nuoret Suomessa ja maailmalla voisivat paremmin. Vaikutamme politiikkaan, tuemme nuoria vaikuttamaan itse ja pidämme meteliä nuorten oikeuksien ja hyvinvoinnin puolesta. 

Nyt etsimme vaikuttamisen ja viestinnän tiimiimme toimeentarttuvaa, skarppia ja hauskuuden päälle ymmärtävää harjoittelijaa keväälle 2022! Pääset hyppäämään mukaan nuorisoalan eduskuntavaalityöhön, kokoamaan nuorten hyvinvointiin liittyvää tietoa, järjestämään ajankohtaisia Mitä kuuluu nuorille -webinaareja sekä avustamaan kaikissa Allianssin vaikuttamisen tehtävissä kiinnostuksesi mukaan. Harjoittelun pituus on noin kolme kuukautta ja se ajoittuu huhti-kesäkuuhun. Maksamme harjoittelusta palkkaa 1300 euroa kuukaudessa ja lounasedun päälle.

Odotamme sinulta esimerkiksi vapaaehtoishommissa jo osoitettuja työnteon perustaitoja: aloitteellisuutta, vastuullisuutta, yhteistyökykyä ja taitoa kysyä, kun tarvitset apua. Allianssissa kaikkien työhön kuuluu viestiminen, joten monipuolisesta viestintäosaamisesta – etenkin kirjoittamisesta ja somesta – on etua. Myös yleiset organisointi- ja tapahtumajärjestämistaidot ovat avuksi. Kevään aikana pääset osallistumaan laajan Nuorista Suomessa -tietopaketin koostamiseen ja toimittamiseen, joten toivomme sinulta kiinnostusta ja osaamista erityisesti tietokokonaisuuksien jäsentämisestä ja tiedon muotoilusta sujuvaksi esitykseksi.

Voimme tarjota politiikasta ja yhteiskunnasta kiinnostuneelle tyypille mahdollisuuden ottaa ensimmäinen askel matkalla vaikuttamisen ammattilaiseksi, päästä sisälle nuoriin liittyvään politiikkaan ja saada tukea omaan oppimiseen. Lisäksi saat ympärillesi työyhteisön, jossa nauretaan paljon, jossa ei tarvitse liikaa pönöttää ja jossa yhdessä tekeminen on kaiken ytimessä. Työtä voi tehdä joustavasti toimistollamme Helsingin Pasilassa tai etänä. 

Kuulostaako just eikä melkein sinulta? Mahtava juttu! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@alli.fi viimeistään 9.3.2022. Kerrothan hakemuksessasi, mitä jo osaat ja mitä haluaisit harjoittelun aikana oppia. Haastattelut järjestetään 21.3. Allianssi-talolla. Haastatteluun kutsuttaville toimitetaan pieni ennakkotehtävä. 

Lisätietoja tarvitseville antaa vaikuttamistyön päällikkö Katja Asikainen numerossa 044 314 1324 tai toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm numerossa 040 5879514.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Katso myös