Rekrytointi

Haemme viestinnän harjoittelijaa edistämään nuorisoalan näkyvyyttä ja nuorten hyvinvointia

Uutiset 3.12.2020

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa tehdään töitä, jotta nuoret Suomessa ja maailmalla voisivat paremmin. Vaikutamme nuorisoalan puolesta, yhdistämme nuorisoalaa viestinnällisin keinoin ja pidämme meteliä nuorten oikeuksien ja hyvinvoinnin puolesta.

Etsimme nyt nohevaa viestinnän harjoittelijaa osaksi viestinnän ja vaikuttamisen tiimiämme. Meillä pääset tarttumaan aidosti hommiin ja saat sopivasti vastuuta kahvin keittelyn sijaan. Harjoittelu on ensiluokkanen mahdollisuus päästä tekemään viestintää nuorisoalan kattojärjestössä osana vaikuttamisen tiimiä: pääset siis myös näkemään miten vaikuttamistyötä tehdään järjestöalalla.  

Viestinnän harjoittelijana tehtäviisi kuuluu monipuolisia järjestöviestinnän suunnittelu- ja tuottamistehtäviä aina kirjoittamisesta videoiden editointiin ja IG-stoorien rakentamiseen. Pääset oppimaan monenmoista aina viestinnän mittaamisesta uutiskirjejärjestelmän hallintaan, ja tutuksi tulee myös ajankohtaiset saavutettavuusvaatimukset käytännön viestinnässä. 

Odotamme sinulta esimerkiksi vapaaehtoishommissa jo osoitettuja työnteon perustaitoja: aloitteellisuutta, vastuullisuutta, yhteistyökykyä ja taitoa kysyä, kun tarvitset apua. Lisäksi tarvitset hyvän visuaalisen silmän, somealustojen tuntemusta ja kyvyn tuottaa sujuvasti erilaisia tekstejä. Adobe-ohjelmistojen perusteiden hallinnasta on hyötyä, mutta tarvittaessa saat tämän taidon hanskaan viimeistään harjoittelun aikana.

Harjoittelu on kokopäiväinen (37,5 h/vko), sen pituus on noin kuusi kuukautta ja ajoittuu tammi-kesäkuulle. Maksamme harjoittelusta palkkaa 1300 euroa kuukaudessa ja lounasedun päälle. Tarjoamme myös työkaverit, joihin uskaltaa tukeutua erilaisissa tilanteissa, ja muutenkin mukavan työyhteisön (koronatilanteen jatkuessa pääosin etänä). Harjoittelijalta emme vaadi nimenomaan korkeakouluopintoja tai harjoittelutukea. 

Jos meidän harjoitteluhommat sai sukat pyörimään jaloissa, laita hakemus tulemaan! Lähetä napakka hakemuksesi, ansioluettelosi ja mahdollinen portfoliosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@alli.fi 15.12.2020 kello 23.59 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi, mitä osaat jo, ja mitä haluaisit harjoittelun aikana oppia. Haastattelut järjestetään etäyhteyksin 21.12. kello 12-17 välillä. Haastatteluun kutsuttaville toimitetaan pieni ennakkotehtävä. 

Lisätietoja

Salla Merikukka
viestintäpäällikkö
044 416 5282
salla.merikukka@alli.fi 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

 


Avainsanat: