Rekrytointi

Hakua jatkettu: Etsimme oma-aloitteista ja monipuolista viestinnän asiantuntijaa edistämään nuorisoalan näkyvyyttä

Uutiset 24.8.2021

Suomen nuorisoalan kattojärjestössä teemme töitä, jotta nuoret voisivat hyvin ja olisivat yhdenvertaisia sekä osallisia yhteiskunnassa. Palvelemme nuorisoalan toimijoita järjestöissä, kunnissa ja seurakunnissa sekä vaikutamme siihen, että nuorisoalalla olisi parhaat mahdolliset toimintaedellytykset. Tavoitteemme on tehdä järjestökentän vaikuttavinta viestintää, ja nyt etsimmekin kolmihenkisen viestintäjengimme jäseneksi viestinnän asiantuntijaa. Tehtävä on kokopäiväinen (37,5 h / vko) ja vakituinen. 

Viestinnän asiantuntijan tehtäviin kuuluu monenlaista hommaa ja monta eri projektia onkin aina käynnissä yhtä aikaa. Osana vaikuttamisen ja viestinnän tiimiä viestinnän asiantuntija suunnittelee ja toteuttaa järjestömme viestintää tiiviissä yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa. Viestinnän asiantuntija toimii myös in house -graafikkona, vastaa pääkäyttäjänä uusista nettisivuista sekä tuottaa niin tekstiä, kuvaa kuin videotakin some-kanavillemme. 

Mitä toivomme?

Etsimme visuaalisen viestinnän vahvaa ja monipuolista ammattilaista, joka hallitsee vähintään yleisimmät Adobe-ohjelmat sekä omaa pettämättömän sommittelu- ja värisilmän. CMYK:n ja RGB:n ero on sinulle selvää kauraa sekä kuvaat, leikkaat ja tekstität näppärästi pienempiä videoprojekteja. 

Olet elementissäsi suunnitellessasi erilaisia viestintäkampanjoita. Seuraat sosiaalisen median trendejä tarkasti, ja sinulla on näkemystä sekä nälkää kehittää somekanavia ammattimaisesti ja hyvällä maulla. 

Olet perillä viestinnän uusimmista saavutettavuusvaatimuksista ja osaat ohjeistaa näistä myös työkavereitasi. Kaikenlainen kokemus erilaisten viestintäsisältöjen kouluttamisesta on tässä duunissa ehdoton etu, sillä yksi viestintätiimimme tärkeimmistä tehtävistä on tukea ja kouluttaa muuta työyhteisöä viestimään omasta työstään. 

Pystyt myös tarvittaessa tuottamaan kirjallista sisältöä mutkattomasti ja osallistut viestinnän sisältöjen luomiseen esimerkiksi nuorisoalan vaikuttamistyön ja palvelutoiminnan tukena. Oikoluet blogitekstejä vaivattomasti ja saat kaikenlaisiin kirjallisiin sisältöihin punaisen langan punottua mutkitta. Erinomainen suomen kielen taito on välttämätöntä, ruotsin kielen taitamisesta taas olisi valtavasti hyötyä, joskaan emme sitä vaadi. 

Kaikista tärkein asia meille on kuitenkin se, millainen tyyppi olet: Toivomme, että omaksut uusia taitoja ja sisältöjä vikkelästi, tartut ripeästi uusiin tehtäviin ja ennen kaikkea saat asioita luontevasti maaliin ilman puskemista. Ja olet tietysti myös mukava työkaveri! 

Mitä tarjoamme?

Meillä on kivaa olla töissä! Pääset tekemään merkityksellistä työtä osaavien alansa ammattilaisten joukossa. Työyhteisössämme uskaltaa kysyä apua keneltä tahansa, ja

panostamme yhteisiin hetkiin mm. perjantaipullien muodossa. Tarjoamme kuukausipalkan (2700 € / kk) lisäksi lounas- ja virike-edun ja muut varsin hyvät työsuhde-edut. 

Konttorimme sijaitsee viehkeässä Itä-Pasilassa. Työn luonteen vuoksi paikan päällä on käytävä säännöllisesti, mutta joustavasti. Työyhteisössämme on mahdollista tehdä jonkin verran etätöitä, mikäli se sopii elämääsi parhaiten. 

Näin haet

Jos tämä paikka kuulosti just eikä melkein sinulta, laitathan hakemusta tulemaan! Kerro hakemuksessa millaista kokemusta ja osaamista sinulla on etsimistämme asioista, ja liitä mukaan myös monipuolinen mutta napakka portofolio työnäytteistäsi. Hakuaikaa on nyt jatkettu: lähetä hakemus liitteineen osoitteeseen rekrytointi@alli.fi viimeistään 29.8.2020 kello 23.59. 

Lisätietoja

Mikäli mieltäsi jäi kaihertamaan jokin kysymys, johon et löydä vastausta tästä ilmoituksesta, voit kysyä lisää viestintäpäällikkö Salla Merikukalta:

Salla Merikukka, viestintäpäällikkö 
p. 044 416 5282

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.


Avainsanat:

Katso myös